Home Greek News Να γιατί συνελήφθη ο Στέφανος Χίος! Κατήγγειλε μίζες της κυβέρνησης σχετικά με την συμφωνία της τελευταίας στιγμής με την…El Dorado ώρες πριν στον Μυλωνα!!!

Να γιατί συνελήφθη ο Στέφανος Χίος! Κατήγγειλε μίζες της κυβέρνησης σχετικά με την συμφωνία της τελευταίας στιγμής με την…El Dorado ώρες πριν στον Μυλωνα!!!

by _
0 comment 116 views

Να γιατί συνελήφθη ο Στέφανος Χίος! Κατήγγειλε μιζες της κυβέρνησης σχετικά με την συμφωνία της τελευταίας στιγμής με την…El Dorado ώρες πριν στον Μυλωνα!!!

Διαβάστε επίσης «Ο Ιωάν. Κουντούρης στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ (14-4-2016)!»

Αναφέρει το Greeknewsondemand.Com …

Είναι η προσωπική μου άποψις ότι ο κ Χίος διώκεται ΟΧΙ για μια παλιά υπόθεση που ανάγεται στο 2007, αλλά τόσο για τις αποκαλύψεις του για την κατάσταση με την El Dorado όσο και για τις καθημερινές αποκαλύψεις του για το εντελώς ΒΡΩΜΙΚΟ εν Ελλάδι κατεστημμένο. Εδώ εστιάζουμε περισσότερο την προσοχή μας στην El Dorado. Μπορεί να έχω άδικο για αυτά που λέω εδώ, αλλά εχω και τις ΥΠΟΝΙΕΣ μου…

Δείτε όλην την εκπομπή του Μυλωνά…

 

https://www.youtube.com/watch?v=sIsHOiB3m0o

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος – Διατάχθηκε η προφυλάκισή του

 

 

Έχει να κάνει με: συνελήφθη, άδειες στην El Dorado, μίζες, προσωποκράτησημ προφυλάκισή, σωφρονιστικό, κατάστημα του Κορυδαλλού, δικαστικός επιμελητής, αστυνομικές δυνάμεις, του πέρασαν χειροπέδες,

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr