Home Greek News H CIA διέταξε τρομοκρατικές φράξιες του FSA ν΄αποσυρθούν από ΝΑ Συρία προς Ιορδανία.

H CIA διέταξε τρομοκρατικές φράξιες του FSA ν΄αποσυρθούν από ΝΑ Συρία προς Ιορδανία.

by _
0 comment 98 views

H CIA διέταξε τρομοκρατικές φράξιες του FSA ν΄αποσυρθούν από ΝΑ Συρία προς Ιορδανία.

H CIA, διέταξε τις τρομοκρατικές οργανώσεις Δυνάμεις του Ahmed al-Abdo και Jaish Usud al-Sharqiya, που σχετίζονται με τον (ASL) ν΄αποσυρθούν από τη ΝΑ Συρία προς την Ιορδανία.Αυτές οι οργανώσεις που μάχονταν το συριακό στρατό και τοςυ συμμάχους του ανακοίνωσαν ότι αποσύρθηκαν από τη ζώνη προς την Ιορδανία ύστερα από αίτημα των αμερικανών και αράβων πατρόνων τους.Οι οργανώσεις δήλωσαν ότι η CIA κι αραβικές χώρες εκ των οποίων η Σ Αραβία και η Ιορδανία τις διέταξαν να θέσουν τέλος στον πόλεμο σε αυτήν την περιοχή.

«Μας ζήτησαν επίσημα να εγκαταλείψουμε την περιοχή », είπε ο Badreddin al-Salman, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της  Jaish Usud al-Sharqiya.

Πριν κάποιες ημέρες η ιορδανική εφημερίδα Al-Ghad ανακοίνωσε ότι ο πυρήνας της επιχείρησης του al-Mouk επέτρεψε στα στοιχεία του ASL να επιλέξουν μεταξύ των 2 : ν΄αποτραβηχθούν από τις θέσεις τους στη συριακή έρημο ή να μπουν στον πόλεμο κατά του συριακού στρατού που είναι όμως ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο πιο ισχυρός από αυτούς.

Ο πυρήνας της επιχείρησης του al-Mouk είναι μια έδρα διοίκησης που δημιουργήθηκε το 2013 κια βρίσκεται στο βορρά της Ιορδανίας κοντά στα συριακά σύνορα.Διευθύνεται από αμερικανούς,βρετανούς,γάλλους ,ιορδανούς  διοικητές. Υποστηρίζει αυτός ο θάλαμος επιχειρήσεων όλες τις ένοπλες οργανώσεις που σχετίζονται με το ASL (FSA) την ένοπλη πτέρυγα της αυτοαποκαλούμενης  »αντιπολίτευσης » σε Deraa, Quneitra στα προάστια Δαμασκού και Χαλεπίου υπό την προυπόθεση ότι δεν παραβιάζουν τα σύνορα της κατεχόμενης Παλαιστίνης.Presstv 11.9.17

dimpenews.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr