Home Greek News Φεύγει η Eldorado Gold από την Ελλάδα!

Φεύγει η Eldorado Gold από την Ελλάδα!

by _
0 comment 141 views

Φεύγει η Eldorado Gold από την Ελλάδα!

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος συνεχιζόμενες καθυστερήσεις εκ μέρους του υπουργείου Ενέργειας αλλά και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών για τα σχέδια σε Σκουριές και Ολυμπιάδα παρά τις προσπάθειες της καναδικής εταιρείας να υπάρξει εποικοδομητική συνεργασία

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την πρόθεσή της να αναστείλει την επένδυσή της στα ορυχεία που λειτουργούν, τα αναπτυξιακά της σχέδια και τα περιουσιακά στοιχεία εξερεύνησης στην Ελλάδα ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας η Eldorado Gold.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος συνεχιζόμενες καθυστερήσεις εκ μέρους του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος αλλά και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών παρά τις προσπάθειες της καναδικής εταιρείας και της εκπροσώπου του στην Ελλάδα Hellas Gold να υπάρξει εποικοδομητική συνεργασία.

Η Eldorado Gold καταγγέλλει καθυστερήσεις στην έκδοση αδειών ρουτίνας για την κατασκευή και την ανάπτυξη για τα σχέδια στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα στην Χαλκιδική.

«Αυτές οι καθυστερήσεις έχουν αρνητικές επιπτώσεις στα κόστη και τον προγραμματισμό της Eldorado και τελικά υπονομεύουν τη δυνατότητά μας να προωθήσουμε αποτελεσματικά την ανάπτυξη και λειτουργία αυτών των περιουσιακών στοιχείων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr