Home Greek News ΔΥΟ Ελληνο-Αμερικανοί προειδοποιούν: Μπορεί να σχεδιάζουν το νέο μεγάλο οικονομικό κράχ οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ! [αποδείξεις]

ΔΥΟ Ελληνο-Αμερικανοί προειδοποιούν: Μπορεί να σχεδιάζουν το νέο μεγάλο οικονομικό κράχ οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ! [αποδείξεις]

by _
0 comment 234 views

ΔΥΟ Ελληνο-Αμερικανοί προειδοποιούν: Μπορεί να σχεδιάζουν το νέο μεγάλο οικονομικό κράχ οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ! [αποδείξεις]

 

STRUGGLA, because we…DON’T give up…ΔΕΝ τα βάζουν κάτω, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όταν έχουμε να κάνουμε με τύπους όπως….ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=BhSnLFKOABo

Ρότσιλντ: Τα προγράμματα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) που χρησιμοποιούνται από τις κεντρικές τράπεζες, όπως η Federal Reserve Bank στις ΗΠΑ, θα τελειώσουν…

Ρότσιλντ: Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση ειν’ εδώ…

Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ σηματοδοτούν μια πιθανή εν των γίγνεσθαι καταστροφή στις χρηματοοικονομικές αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών…!!!…

O Jacob Rothschild μείωσε τις επενδύσεις που έχει η επενδυτική του τράπεζα RIT Capital Partners στο αμερικανικό δολάριο κατά σχεδόν…πενήντα τοις εκατό…!!!…

Διαβάστε επίσης τα αποκλειστικά μας άρθρο με τίτλους «Bloomberg: Πήρε πακέτο διάσωσης απο τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!» και «Ο σύνδεσμος μεταξύ Ντόναλντ Τράμπ και…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!»

Διαβάστε επίσης το άρθρο «ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΕΛΛΑΔΑ» (πατήστε εδώ) να καταλάβετε…ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ τι παίζεται εδώ εις βάρος και της….ΕΛΛΑΔΟΣ από τα ίδια…ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ…!!!….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15:05, 09 Σεπτ. 2017 | JohnKountouris.com

Είναι η κα Λισα Χέιβεν και ο κ Jay Syrmopoulos, διαχειριστή του κορυφαίου σάιτ thefreethoughtproject.com, που μας τα αναλύουν όλα στο παρακάτω βίντεο και άρθρο:

-Γράφει ο κ Jay Syrmopoulos

Σε ό, τι είναι ένα σίγουρο σήμα προς τους ολιγάρχες σε όλο τον κόσμο, ο κύριος Jacob Rothschild (Τζέικομπ Ρότσιλντ), ιδρυτής και πρόεδρος της επενδυτικής τραπέζης RIT Capital Partners, έχει ελαχιστοποιήσει σημαντικά την έκθεση του σε αυτό που θεωρεί ως μια επικίνδυνη και ασταθή κεφαλαιαγορά των ΗΠΑ. Στην εξαμηνιαία οικονομική έκθεση της RIT Capital Partners, ο Rothschild εξήγησε τις επιθετικές κινήσεις της εταιρείας για να μειώσει σημαντικά την έκθεσή της σε αμερικανικά περιουσιακά στοιχεία.

“Δεν πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέσουμε σε οποιοδήποτε κίνδυνο. Οι τιμές των μετοχών σε πολλές περιπτώσεις έχουν αυξηθεί σε πρωτοφανή επίπεδα σε μια εποχή που η οικονομική ανάπτυξη δεν είναι σε καμία περίπτωση εξασφαλισμένη”, ανέφερε ο Rothschild στην εξαμηνιαία έκθεσή του.

Επιπλέον, ο Rothschild δήλωσε ότι πιστεύει ότι τα προγράμματα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) που χρησιμοποιούνται από τις κεντρικές τράπεζες, όπως η Federal Reserve Bank στις ΗΠΑ, “θα τελειώσουν”.

Ο κ. Rothschild αναφέρθηκε στην έκθεση λέγοντας: “Η περίοδος της νομισματικής στέγασης μπορεί να φτάσει στο τέλος της.”

Σηματοδοτώντας μια πιθανή εν των γίγνεσθαι καταστροφή στις χρηματοοικονομικές αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Rothschild μείωσε τις επενδύσεις που έχει η RIT Capital Partners στο αμερικανικό δολάριο κατά σχεδόν πενήντα τοις εκατό. Στις 31 Δεκεμβρίου 2016, η RIT Capital Partners ανακοίνωσε μια επένδυση σε καθαρή αξία 62% σε δολάρια ΗΠΑ. Στην τελευταία έκθεση που δημοσίευσε η RIT Capital Partners στις 30 Ιουνίου 2017, η εταιρεία διαθέτει μια επένδυση στοιχείων ενεργητικού καθαρής αξίας 37% σε αμερικανικά δολάρια.

Πατήστε την παρακάτω εικόνα για την έκθεσιν των Ρότσιλντ….

Κατά την ίδια χρονική περίοδο, ο Rothschild αύξησε την επένδυση της RIT στη στερλίνα και το ευρώ.

Μόλις πέρυσι, ο διευθυντής ομολόγων του πρώτου μεγαλύτερου ομίλου ομολόγων του κόσμου έβγαλε μια κακή πρόβλεψη για το πώς “όλα αυτά” θα τελειώσουν. Και με το “όλα αυτά”, σημαίνει την υποστήριξη των χρηματαγορών από τις κεντρικές τράπεζες.

Όταν το αμερικανικό χρηματιστήριο διαπραγματεύεται σε υψηλά επίπεδα, αλλά ο Λόρδος Rothschild εκποιεί στοιχεία ενεργητικού της RIT από τις ίδιες αγορές αυτές, γίνεται αντιληπτή η χειραγώγησις των τιμών αγοράς από τις κεντρικές τράπεζες (όπως, εν προκειμένω, η Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ).

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο RIT του οίκου των Rothschild απέδωσε περίπου το 2000 τοις 100 από την ίδρυσή του, οπότε κατανοεί προφανώς πώς να τοποθετήσει τα στοιχεία ενεργητικού του για να επιτύχει μεγάλες αποδόσεις επενδύσεων. Έτσι, αυτές οι πρόσφατες κινήσεις πρέπει να είναι μια κόκκινη ετικέτα για τον κάθε Αμερικανό.

Εξηγώντας τις πρόσφατες επενδυτικές κινήσεις του, ο Rothschild, δήλωσε ο πρόεδρος της RIT:

“Έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδύσεις που θα επωφεληθούν από τις επιπτώσεις των νέων τεχνολογιών και τις αγορές της Άπω Ανατολής, επηρεασμένες από την αυξανόμενη ζήτηση από τους ασιατικούς καταναλωτές”.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι η RIT επένδυσε στην εταιρεία Social Capital, μια εταιρεία επενδύσεων τεχνολογίας με έδρα το Silicon Valley, και ότι ο κ Francesco Goedhuis, ο Διευθύνων Σύμβουλος της J. Rothschild Capital Management, θα υπηρετήσει στο συμβουλευτικό συμβούλιο της εταιρείας. Η Social Capital παρέχει χρηματοδότηση σποροκίνησης για επιχειρήσεις στον τομέα της εκπαίδευσης, της χρηματοδότησης και της υγειονομικής περίθαλψης.

Ο Rothschild ανέφερε επίσης την εμφάνιση μιας τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης στην έκθεση RIT Capital Partners, σημειώνοντας: «Καθώς αναπτύσσεται η “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση”, καθίσταται όλο και πιο σημαντικό για την Εταιρεία σας να είναι σε θέση να αξιολογεί τις επενδυτικές ευκαιρίες στις καινοτομικές αλλαγές που επηρεάζουν σχεδόν κάθε επιχειρηματικό τομέα.

Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση θα οδηγηθεί από νέες τεχνολογίες που θα λειτουργήσουν για την ενσωμάτωση του ψηφιακού, βιολογικού και φυσικού κόσμου. Ο Ρότσιλντ ανέφερε στην έκθεση ότι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ήταν ένας παράγοντας που οδήγησε στην επένδυσή του στην Social Capital.

Η τελευταία έκθεση είναι απλώς μια συνέχεια μιας αφήγησης που φάνηκε σαφώς στην τελευταία εξαμηνιαία έκθεση του Rothschild για την RIT όταν δήλωσε:

Μέχρι σήμερα, τουλάχιστον με όρους χρηματιστηριακής αγοράς, η πολιτική ήταν επιτυχής με τις αγορές κοντά στα υψηλά επίπεδα, ενώ η μεταβλητότητα στο σύνολό της παρέμεινε χαμηλή. Σχεδόν όλες οι κατηγορίες επενδύσεων έχουν ενισχυθεί από την αυξανόμενη νομισματική παλίρροια. Εν τω μεταξύ, η ανάπτυξις παραμένει αναιμική, με αδύναμη ζήτηση και αποπληθωρισμό σε πολλά μέρη του ανεπτυγμένου κόσμου.

Πολλοί από τους κινδύνους που υπογράμμισα στη δήλωσή μου του 2015 παραμένουν: όντως, η γεωπολιτική κατάστασις έχει επιδεινωθεί, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο να έχει ψηφίσει για να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το Νοέμβριο είναι πιθανόν να είναι ασυνήθιστα έντονες, ενώ η κατάστασις στην Κίνα παραμένει αδιαφανής και η επιβράδυνσις της οικονομικής αναπτύξεως σίγουρα θα οδηγήσει σε προβλήματα. Η σύγκρουσις στη Μέση Ανατολή συνεχίζεται και είναι απίθανον να επιλυθεί εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε ήδη αισθανθεί τις συνέπειες αυτού του γεγονότος στη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ σε τρομοκρατικές επιθέσεις.

Με τις παγκόσμιες αποδόσεις στα χαμηλότερα επίπεδα της ιστορίας τους, και με 10 τρισεκατομμύρια δολάρια αρνητικών επιτοκίων, είναι πιθανό να υπάρξει μόνο ένας τρόπος με τον οποίο αυτό να τελειώσει – με μια τεράστια παγκόσμια χρηματοοικονομική κατάρρευση που θα έκανε την Μεγάλη Ύφεση του ’30 να μοιάζει με τις “παλιές καλές μέρες”. Μην έχετε εμφιβολία για αυτό, διότι όταν ο Λόρδος Rothschild αρχίζει να μετακινεί τα περιουσιακά του στοιχεία εκτός των ΗΠΑ, αυτό σίγουρα θα είναι ένα σημάδι δυσοίωνων πραγμάτων στον ορίζοντα.

*Τέλος του άρθρου*

Για τους αναγνώστες μας, αν θυμάστε ήταν ο κ Ιωάν. Κουντούρης που έβγαλε στον αέρα στην εκπομπή «ΚΏΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ», με τον κ κ Βασίλη Μπαντίδη, την κα Λίσα Χέιβεν! Δείτε την εκπομπή!…

https://www.youtube.com/watch?v=fUZ2arf4MwE

Διαβάστε επίσης το άρθρο «ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΕΛΛΑΔΑ» (πατήστε εδώ) να καταλάβετε…ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ τι παίζεται εδώ εις βάρος και της….ΕΛΛΑΔΟΣ από τα ίδια…ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ…!!!….

Πηγή:

http://www.skidie.com/rothschild-just-pulled-a-lot-of-money-out-of-the-us/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr