Home Greek News Σταθάκης: Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Σταθάκης: Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

by _
0 comment 112 views

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, όπως ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

«Κατά το υπουργείο Δικαιοσύνης είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στα μέσα της επόμενης εβδομάδας», ανέφερε ο κ. Σταθάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, αρχικά θα αφορούν επαγγελματικά ακίνητα. Μιλώντας για την πρώτη κατοικία, ανέφερε ότι υπάρχει συζήτηση για νέα ρύθμιση που θα την προστατεύει και μετά το τέλος του 2018.

«Με τον ισχύοντα νόμο υπάρχει ισχυρή προστασία για την πρώτη κατοικία με τα 2/3 των περιστατικών να προστατεύονται πλήρως» σχολίασε για το νόμο Κατσέλη.

«Το ΔΝΤ δεν κατάφερε να κάνει πάντα ό,τι ήθελε, και στην πρώτη κατοικία καλείται να ξεκαθαρίσει τη θέση του» τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση, ο υπουργός εκτίμησε ότι αυτή θα έχει κλείσει έως τον Δεκέμβριο.

Μιλώντας για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια. Όπως σημείωσε, με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα δεν έχουμε ακριβό ρεύμα.

Ο κ. Σταθάκης δεσμεύτηκε επίσης ότι θα διαφυλαχθούν όλες οι θέσεις εργασίας στην ΔΕΗ, ενώ σημείωσε ότι θα διατηρηθούν τα υδροηλεκτρικά.

Τέλος έθεσε ως προτεραιότητά της κυβέρνησης την επένδυση στο Ελληνικό, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει κίνδυνος να μπλοκάρει».

https://www.lykavitos.gr/archives/477308?utm_source=wpautopublish&utm_medium=facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr