Home Greek News Εκθέτει τους τραπεζίτες του οίκου του Ρότσιλντ κι ο….ΜΑΙΚ ΤΑΙΣΟΝ ;;;!!!

Εκθέτει τους τραπεζίτες του οίκου του Ρότσιλντ κι ο….ΜΑΙΚ ΤΑΙΣΟΝ ;;;!!!

by _
0 comment 137 views

Εκθέτει τους τραπεζίτες του οίκου του Ρότσιλντ κι ο….ΜΑΙΚ ΤΑΙΣΟΝ ;;;!!!

ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!!!!!!!

Όπως λέγει εκείνο το παλιό ρητό «Σε έμαθε καλά φυλακή!», έτσι ήταν η περίπτωσις με τον πιο διάσημο μπόξερ σε όλο τον κόσμο Μάικ Τάισον (Mike Tyson) όταν είχε ευρεθεί εντός των κάγκελων της φυλακής το 1994.

Σε μια  συνέντευξη στη φυλακή τον Μάιο του 1994 με τον γνωστό δημοσιογράφο του CNN Larry King, o Tyson εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους ελέγχεται η Αμερική —και όλος ο κόσμος εδώ που τα λέμε– κρυφά και πίσω από τα παρασκήνια από τους περιβόητους τοκογλύφους τραπεζίτες του οίκου του…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Αν και δεν κατανόμασε τους Ρότσιλντ στην ίδια συνένευξη, ανέφερε μια πολύ γνωστή δήλωη του Mayer Amschel Rothschild που έχει ως εξής:

«”Οι νόμοι δεν σημαίνουν τίποτα, μου δίνετε τον έλεγχο του νομίσματος μιας χώρας και μπορείτε να περάσετε όλους τους νόμους στον κόσμο και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία, ποιος έχει τον έλεγχο…

«Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους.»

Είναι καταφανές ότι ο Τάισον αναφερόταν στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Δείτε τώρα το παρακάτω κλιπ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr