Home Greek News Α. Γρέγος: Ο Σύριζα καλύπτει τους κουκουλοφόρους και τις επιθέσεις με μολότοφ – BINTEO

Α. Γρέγος: Ο Σύριζα καλύπτει τους κουκουλοφόρους και τις επιθέσεις με μολότοφ – BINTEO

by _
0 comment 193 views

Α. Γρέγος: Ο Σύριζα καλύπτει τους κουκουλοφόρους και τις επιθέσεις με μολότοφ – 

Με επίκαιρή ερώτησή του στην βουλή, ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος έθεσε προς συζήτηση το σοβαρό ζήτημα της βεβήλωσης του ιερού μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου.

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι είναι αναγκαία η σύλληψη και ταυτοποιήση των στοιχείων των ατόμων που προβαίνουν σε τέτοιες επονείδιστες πράξεις, ενώ επεσήμανε ότι η σύλληψη μόνον ενός ατόμου όλο αυτό το διάστημα αποτελεί τραγελαφικό φαινόμενο. Ακόμα, συμπλήρωσε, ότι όπως συνέβη στην Γερμανία, έτσι και στην Ελλάδα είναι απαραίτητη η διακοπή της λειτουργίας του ιστότοπου Indymedia.

Απέναντι στα επιχειρήματα του Αντώνη Γρέγου, ο αρμόδιος βουλευτής Τόσκας μίλησε γενικόλογα, αποποιούμενος ουσιαστικά τις ευθύνες του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-gregos-o-suriza-kaluptei-tous-koukouloforous-kai-tis-epitheseis-me-molot#ixzz4rSAsxm9X

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr