Home Greek News ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η NASA ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ «ΘΕΟΣ» Η ΙΔΙΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η NASA ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ «ΘΕΟΣ» Η ΙΔΙΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

by _
0 comment 63 views

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η NASA ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ «ΘΕΟΣ» Η ΙΔΙΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ;; ΠΟΙΟΣ ΕΓΩ;;; ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!…

 

STRUGGLA, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ…ΣΥΣΤΗΜΑ

We would not lay down

We won’t live in vain

We won’t be drained

And I got to maintain….

https://www.youtube.com/watch?v=BhSnLFKOABo

ΤΟ ΛΕΝΕ «ΤΥΦΩΝΑΣ ΧΑΡΒΕΪ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΈΝΑ…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΩΣ…ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΣ NASA –της οποίας τον προϋπολογισμό μόλις αύξησε- ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΤΕΛΟΝ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…H.A.A.R.P. ..!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 9:11, 31 Αυγ. 2017

Έχουμε ΑΠΟ ΟΛΑ σήμερα: προβλέψεις από ταινίες του Χόλιγουντ για τον τύφωνα• τον ύπουλο ρόλο της κυβέρνησης και της NASA σε αυτόν• την χειραγώγηση των καιρικών συνθηκών του Τέξας από την NASA που οδήγησε την κατάσταση εκεί στην θέση που είναι και που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να είναι• επιβεβαιώσεις για αυτό από το κανάλι BBC• άστεγοι-«προφήτες» στο έδαφος εκεί στο Τέξας που μας μιλάνε προγητικά περίεργα για τα θύματα των πλημμύρων· καθώς και έναν ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΝ…ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ…

ΟΠΌΤΕ…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ…!!!…

Λοιπόν, θα ήθελα να ξεκινήσουμε με το βίντεο «Hurricane Harvey, FEMA, Genocide?» από το κανάλι Angel White, όπου ένας ρεπόρτερ του CNN ρωτάει έναν άστεγο ονόματι Τζέικ, που έπεσε κι αυτός θύμα του τύφωνα Χάρβέι, αν είναι καλά. Ο άστεγος τον αφήνει άναυδο τον ρεπόρτερ με την απάντησή του: «Είμαι καλά αλλά ο Στρατός της Σωτηρίας (The Salvation Army) έχει πιαστεί στα πράσα να σκοτώνει κόσμο στις αίθουσες στις οποίες έφερε τα θύματα των πλημμύρων.»

Δείτε το…

Ο ρεπόρταρ αντιλαμβάνεται αμμέσως πως κάτι δεν πάει καλά με τον κ Τζέικ, ή μήπως…ΟΧΙ όπως θα δούμε τώρα…

Δείτε τώρα τη δικιά μου εκπομπή για αυτό θέμα…

https://www.youtube.com/watch?v=hQ9xT0LrLk0&feature=youtu.be

Λοιπόν, σαν να μην φτάνουν ολ’αυτά που βλέπουμε απο το Τέξας με τους θανάτους δεκάδες αθώους ανθρώπους και 450.000 και πλέον εντοπισθέντα θύματα της πλημμύας εκεί, έρχεται τώρα η NASA, ή μάλλον η…σατα-NASA, να «χειριστετί» την όλη κατάσταση με τις…ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ χειραγωγώντας τις όπως κάνει συνήθως με τους…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ (πατήστε εδώ, εδώ & εδώ)!!!

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ΑΝΑΥΔΟΙ την ΝΑΣΑ εχθές —την ώρα δηλ. που προσπαθούσαν οι αρχές του Τεξάς μαζί με το λαό τους να βρούν μερική ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ από τις εκεί πλημμύρες να εκπέμει στον αέρα τεραστίους όγκους νεφών ΥΔΡΑΤΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ μιλάμε για νέφη που ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ τον καιρό ώστε οι άνθρωποι να μπορέσουν να διασωθούν από τον κατακλυσμό, αλλά νέφη…υδρογόνου και οξυγόνου που το μόνο που κάμνουν είναι να δημιουργήσουν περισσότερες…ΒΡΟΧΕΣ. Και για όσους το αμφιβάλλουν αυτό, στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε επίσης ένα παλιό ντοκυμαντέρ του BBC όπου ένας γνωστός δημοσιογράφος εκεί, με την ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ NASA, μας επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό, ότι η ΝΑΣΑ δηλ. έχει την ικανότητα προς τούτο.  Και το παρουσιάζει από την πόλη του…Μισισιπή, εκεί κοντά δηλ. σε εκείνη την περιοχή των ΗΠΑ όπου γίνεται το μεγάλο…ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!!

Τώρα, στο παρακάτω προβεβλημένο βίντεο μας, βλέπουμε το Διαστημικό Κέντρο John C. Stenis της NASA, με έδρα τον Μισισιπή, να εκπέμπει τόσο ύπουλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΕΦΗ ΥΔΡΑΤΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και αυτοί οι…ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ νόμιζαν πως κανείς δεν θα έδινε προσοχή σε όλ’αυτά.  ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ!!!

Η ΝΑΣΑ ιδρύθηκε από πρώην ΝΑΤΖΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΥΣ του ΤΡΙΤΟΥ ΡΕΙΧ, το οποίο ΤΡΙΤΟ ΡΕΙΧ που σκόρπισε το θάνατο σε περίπου ένα εκατομμύρια…ΕΛΛΗΝΕΣ κατά τον ΔΠΠ!!! Στα παρακάτω άρθρα μου τα εξηγώ όλα. Δυστυχώς όμως υπάρχουν περίπου 50 Έλληνες…ΠΡΟΔΟΤΕΣ που δουλεύουν για την ΝΑΣΑ και βλέπουν σε καθημερινή βάση αυτά τα…ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που κάνει η ίδια.

Η ΝΑΣΑ μας έχει πει ΨΕΜΑΤΑ ΧΟΝΤΡΑ εδώ και δεκαετίες για τα…ΠΑΝΤΑ. Δηλ., για την δημιουργία του κόσμου (Θεός δεν υπάρχει), για την δήθεν «σφαιρική» γη μας (ΟΧΙ βρε ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΕΠΙΠΕΔΗ ΕΙΝΑΙ και δείτε τις αποδείξεις εδώ!!!), για τους δήθεν «δορυφόρους» της που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (χρησιμοποιούν ΜΠΑΛΟΝΙΑ και τα εκτοξεύουν στον αέρα ψηλά αλλά όχι παραπάνω από τον θόλο), και την δήθεν «προσελήνωση» (ρε Μ@Λ@ΚΕΣ, η Σελήνη είναι ένας ΦΩΣΤΗΡΑΣ, ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ είναι και τίποτε παραπάνω) για την οποία παραδέχτηκαν κορυφαία στελέχη της Αμερικανικής κυβερνήσεως, όπως ο ΧΕΝΡΙ ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ότι είχει γυριστεί στα…ΣΤΟΥΝΤΙΟ MGM στην Αγγλία!!!

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΤΑ-NASA!!! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!

Διαβάστε επίσης πατώντας τα δύο παρακάτω λινκ:

ΣΟΚ: ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ της NASA ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΝΑΤΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ)!!!

Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!!

-από το κανάλι RichieFromBoston

https://www.youtube.com/watch?v=98xDa2nF3zA

https://www.youtube.com/watch?v=mrWRbWTVmkQ

  • Floods in Texas, Hurricane Harvey

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr