ΒΟΜΒΑ! Έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δολοφωνία του προέδρου Τζόν Κένεντι ο διευθυντής του FBI Τζέι Έντγκαρ Χούβερ!

ΒΟΜΑ! Έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δολοφωνία του προέδρου Τζόν Κένεντι ο διευθυντής του FBI Τζέι Έντγκαρ Χούβερ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14:09, 29 Αυγ. 2017

Σύμφωνα με την μεγάλη αμερικανική εφημερίδα «The Globe», η υπηρεσία Εθνικών Αρχείων των ΗΠΑ θα κυκλοφορήσουν στις 26 Οκτ. φέτος μεγάλο αρχείον όλων των εγγράφων του FBI που εμπλέκουν τον πρ. διευθυντή του FBI Τζέι Έντγκαρ Χούβερ στη δολοφωνία του πρώην Αμερικανού προέδρου…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ!

Σϋμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν φαίνεται καθόλου πρόθυμος ο κ Ντόναλντ Τράμπ στο να εμποδίσει την κυκλοφορία τέτοιων εγγράφων! Μου κάνει όμως μεγάλη εντύπωση αυτό, μιας και ήταν ο ίδιος ο μέντωρ του κ Τράμπ, Ροί Κον, που έπαιξε ΚΙ ΑΥΤΟΣ ρόλο στην ίδια δολοφονία του JFK! Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «Ο συσχετισμός μεταξύ του μέντορα του Ντόναλντ Τράμπ, Ρόι Κον, και του…ΙΩΑΝ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ;;;!!! Εεε;;;!!!» να καταλάβετε.

Διαβάστε ΕΠΙΣΗΣ το άρθρο μου «ΣΥΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ…Η ΕΛΛΑΔΑ!!!» να δείτε πως έπαιξε ρόλο σε αυτό κι ο …ΓΕΡΟ-ΜΠΟΥΣ και πως το γνωρίζουμε αυτό εξαιτίας της…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο που σας έχω φτιάξει για αυτό. Δείτε επίσης όλες τις παρακάτω εικόνες του εν λόγω άρθρου της «The Globe».

https://www.youtube.com/watch?v=rXr05HAm_K4