Home Greek News Ζητάει συγγνώμη ο ΣΚΑΪ για τους υπαινιγμούς Μπογδάνου πως ο Τσίπρας είναι ΠΙΣΩ ΑΠΟ τρομοκρατική επίθεση!

Ζητάει συγγνώμη ο ΣΚΑΪ για τους υπαινιγμούς Μπογδάνου πως ο Τσίπρας είναι ΠΙΣΩ ΑΠΟ τρομοκρατική επίθεση!

by _
0 comment 233 views

Ζητάει συγγνώμη ο ΣΚΑΪ για τους υπαινιγμούς Μπογδάνου πως ο Τσίπρας είναι…ΠΙΣΩ ΑΠΟ τρομοκρατική επίθεση!

Στις 04/07/2017 δημοσίευσε την ακόλουθη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ το σάιτ typologies.gr όσον αφορά τις «ακατάλληλες δηλώσεις» του κ Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τον Έλληνα Πορδηπουργό Αλέξη-Μπιν-Λάντεν-Τσίπα…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων

Λινκ: http://www.typologies.gr/zitai-syngnomi-o-skai-gia-tous-ypenigmous-bogdanou-pos-o-tsipras-ine-piso-apo-tromokratiki-epithesi/

Στις 19 του ΙΔΙΟΥ μηνός, ο κ Μπογδάνος βγάζει την εξής δήλωση στο προσωπικό λογαριασμό του στο Φάις ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα που θα γίνει…ΕΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. Διαβάστε: ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!

Το Πρωτοθέμα βγάζει εχθές το εξής ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ —για τις δικές μας αποκαλύψεις για τον Αλέξη-Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι-Τσἰπρα– άρθρον: Φαίνεται ότι διαθέτουν εσωτερική πληροφόρηση, αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των «Νέων»

Το ΣΤΑΡ, μαζί με τα άλλα εν Ελλάδι τσοντοκάναλα συνεχίζουν να ανήνουν να εννοηθεί πως ο επόμενος στόχος των Τζιχαντιστών του…ΚΩΛΟΥ μπορεί να είναι η…ΑΘΗΝΑ. Διαβάστε: ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ «Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ»! ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΣΙ Ο…ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!

Και για όσουν δεν ξέρουν ακόμη, ΙΔΟΥ οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερ ISIS! Σας τρομοκρατούν με διάφορους τρόπους!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr