Home Greek News Σοκ: η ΕΥΠ κι η Δικαιοσύνη αφήνουν εγκληματίες-διακινητές ελεύθερους να κάνουν τις παράνομες δραστηριοτήτες τους ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Σοκ: η ΕΥΠ κι η Δικαιοσύνη αφήνουν εγκληματίες-διακινητές ελεύθερους να κάνουν τις παράνομες δραστηριοτήτες τους ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

by _
0 comment 146 views

Σοκ: η ΕΥΠ κι η Δικαιοσύνη αφήνουν εγκληματίες-διακινητές ελεύθερους να κάνουν τις παράνομες δραστηριοτήτες τους ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΕΥΠ  -Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών προς κατάσκοπο Μανώλη Χατζησάββα, (αυτόν που δεν ξέρουν…!)

Τα δικά μας σχόλια από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΡΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝ’ ΑΥΤΑ???!!!

-του Μανώλη Χατζησάββα

https://www.scribd.com/document/357423589

Δεν με γνωρίζουν λένε… τον πράκτορα τους Μανώλη Χατζησάββα στην ΕΥΠ παρότι επιχειρούσαν μαζί μου για την εξάρθρωση και στην σύλληψη επικίνδυνων διακινητών, εγκληματιών, μεταξύ άλλων πολλών κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων μου στην Τουρκία και αλλού!!!

Μετά τις συλλήψεις των επικίνδυνων εγκληματιών-διακινητών, συγκεκριμένα όπως της περίπτωσης ΡΟΔΟΥ, με μεγάλες επιχειρηματικές και πολιτικές «πλάτες-συμφέροντα» κατά τις καταθέσεις των συλληφθέντων.

Εισαγγελείς ΡΟΔΟΥ παραβλέποντας το νόμο άφησαν τους επικίνδυνους εγκληματίες-διακινητές ελεύθερους, για να συνεχίσουν το εγκληματικό τους «έργο» αυτό έγινε περισσότερες από μία φορά.

Οι συλλήψεις γινόντουσαν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών του  πράκτορα της ΕΥΠ Μανώλη Χατζησάββα.

Προκαλώ τον Υπουργό Νίκο Τόσκα εφόσον τιμά τα παντελόνια που φορά να με διαψεύσει «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

——–——–

ΕΥΠ προς κατάσκοπο Μανώλη Χατζησάββα

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΡΥΠΤΟΜΗΝΥΜΑ ΚΩΔ. «ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ»

[ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ- ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ) ΕΥΠ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ «ΚΛΕΙΔΙΟΥ» ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΥΠ]

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr