Home Greek News ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ…!!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ…!!!

by _
0 comment 128 views

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ…!!!

Με τέτοια ψέματα κορόιδεψε τους Έλληνες

Τα δικά μας σχόλια από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: Για πείτε μας κύριε Τσίπρα φύγαμε από το ΝΑΤΟ και δεν το πήραμε μυρωδιά…;;; Που είναι το σχέδιό σας για ένα πανευρωπαϊκό σχέδιο ασφάλειας…;;; Πως εργάζεστε αλήθεια και με πιο τρόπο για την κατάργηση του ΝΑΤΟ…;;; Που είναι οι σχέσεις σας με την Ρωσία…;;; Μήπως εννοείτε το να ψηφίζετε όλα τα εμπάργκο που της επιβάλουν η Ε.Ε. και οι ατλαντιστές που κάποτε καταγγέλλατε…;;; ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ κ. ΤΣΙΠΡΑ…!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…!!! Διαβάστε εδώ και θα καταλάβετε:

Ζητείται νέα εξωτερική πολιτική για τη χώρα

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=295919

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr