Home Greek News Χχχχχ! Η πρώτη νεκρή Ελληνίδα-θύμα των τζιχαντιστών στη Βαρκελώνη;;; Ω ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!

Χχχχχ! Η πρώτη νεκρή Ελληνίδα-θύμα των τζιχαντιστών στη Βαρκελώνη;;; Ω ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!

by _
0 comment 244 views

Χχχχχ! Η πρώτη νεκρή Ελληνίδα-θύμα των τζιχαντιστών στη Βαρκελώνη;;; Ω ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!

ΠΟΙΟ είναι το κίνητρο εδώ στο να πιστεύουμε αυτούς (κυβερνώντες, ΜΜΕ, κτλ) που μας έχουν υποδουλώσει ΗΔΗ στο σύστημα της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;; ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ και χρησιμοποιούν μια ατζέντα ύπουλη και..ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ για να μας…ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, αλλιώς θα είχαμε ξυπνήσει…ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ…

ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΗΜΑΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΈΝΑ ΜΕΤΑ….ΤΟ ΑΛΛΟ;;;!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ….ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛ’ΑΥΤΆ ΜΑΖΙ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ: ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΥΡΚΙΣΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΚΤΛ.;;;!!! KAI ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΜΙΣΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ –ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ- ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΈΝΑ ΤΈΤΟΙΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ;;;…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18:48, 24 Αυγ. 2017 | JohnKountouris.com

Το ακόλουθο άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλους όσους αμβισβητούν ακόμη τα όσα έχουμε δημοσιεύσει εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» όσον αφορά όλες αυτές τις εντελώς ΨΕΥΤΙΚΕΣ «τρομοκρατικές» επιθέσεις όπως γίνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη απο το χτύπημα της 9ης Σεπτ. μέχρι σήμερα. Οπότε…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ!…

Λοιπόν δείτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα δύο πρώτα κλιπ εδώ. Το πρώτο κλιπ δείχνει έναν από τους «τρομοκράτες» να πυροβολείται ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ και μετά απλά να…ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑΥΜΑ! “ΘΑΥΜΑ” ΗΤΑΝ!

https://www.youtube.com/watch?v=-J4Eyw3dLCc

Στο δευτερο κλιπ εδώ, βλέπουμε τους…ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ αυτής της «επίθεσης» να στήνουν….ΚΟΥΚΛΕΣ στο σημείο της «επίθεσης». Ναι…ΚΟΥΚΛΕΣ που υποδύονται τα…«ΘΥΜΑΤΑ». Και μετά ΕΜΕΝΑ με ρωτάτε γιατί μιλάω έτσι για τα «καημένα» τα «θύματα»?? ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….

https://www.youtube.com/watch?v=RkYZUEakZh0&t=3951s

Διαβάστε πρώτα το ακόλουθο άρθρο του σάιτ ProNews.gr και μετά τα δικά μου σχόλια επ’ αυτού….

Η πρώτη νεκρή Ελληνίδα – θύμα των τζιχαντιστών 

Τα τραύματά της ήταν εξαιρετικά σοβαρά και έχει υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών- Για τη δωρεά των οργάνων της υπέγραψε η οικογένειά της

Εξαιρετικά κρίσιμη και μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Ελληνίδας  Βαρκελώνη, Θεώνη Ζησιμοπούλου η οποία είχε τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, που σημειώθηκε ακριβώς πριν από μία εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έχει ήδη υπογράψει για τη δωρεά των οργάνων της.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα επιβίωσης, θεωρείται κλινικά νεκρή και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά και είχε υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μία ημέρα μετά την επίθεση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωνε η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

«Ο πατέρας ήταν πολύ ταραγμένος» έλεγε η γραμματέας του Fernando Turró Homedes, επίτιμου προξένου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, Θεώνη Ζησιμοπούλου.

Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/707864/se-exairetika-krisimi-katastasi-i-ellinida-pou-eihe-traumatistei-stin-tromokratiki-epithesi-tis-varkelonis/

ΛΟΙΠΟΝ,…και απευθύνομαι τώρα αποκλειστικώς και ΜΟΝΟΝ εις τους Έλληνας εν ΠΑΝΤΙ ΤΩ ΚΟΣΜΩ…

Ο κ Τζον Λε Καρέ στο βιβλίο του με τίτλο «Η μικρή τυμπανιστήτρια.» (The Little Drummer Girl), που εδημοσιεύθη το 1983, μας εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας του Ισραήλ όταν…προσέξτε τώρα…εκτελεί «τρομοκρατικά» χτυπήματα…ΨΕΥΤΙΚΑ. Αυτό που κάνει άξιο ενος διαβάσματος το βιβλίο αυτό είναι το γεγονός ότι επήρε βοήθεια ο ίδιος ο Λε Καρέ απο την…ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΌΣΑΝΤ για την συγγραφή του βιβλίου αυτού!  Κι γιατί είναι σημαντικό αυτό που χρήζει της προσοχής όλων μας???  Μα…ρίχνει άπλετο το φώς σε αυτά τα δήθεν «κτυπήματα» που έχουν λάβει χώρα σε πολλές μεγάλες πόλεις σε όλον τον κόσμο τα τελευταία 16 χρόνια και κάτι–απο πλευράς των..ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ βέβαια!

Θέλετε να καταλάβετε πλήρως το γιατί συμβαίνουν αυτές οι «επιθέσεις» τα τελευταία χρόνια με τον τρόπο και την συχνότητα που συμβαίνουν?? ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΟ! ΕΚΕΙ θα μάθετε τον τρόπο λειτουργίας των ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ και ΠΩΣ τα στήνουν όλ’αυτά.

Εν ολίγοις, αυτά που βλέπουμε να «συμβαίνουν» είτε στο Παρίσι (πατήστε εδώ), είτε στις Βρυξέλλες (εδώ & εδώ), στο Σαν Μπερναντίνο (εδώ) της Καλιφόρνιας, σε ένα μπαρ π**στικο στο Ορλάντο (εδώ), στη Νέα Γιόρκη (εδώ & εδώ), στο Οχάιο (εδώ) κ.ο.κ., είναι όλα…ΜΑ ΟΛΑ…προσχεδιασμένα καθώς εκτελούμενα απο το ΙΣΡΑΗΛ (Μοσάντ, δίκτυα Εβραϊκών οργανώσεων στις ΗΠΑ, το εν Αμερική Λόμπ, κτλ.) σε συνεργασία με την Αμερικανική κυβέρνηση και το εν λόγω βιβλίο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 100 τοις 100 αυτο το γεγόνος, έστω και…ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!

Τώρα, όσον αφορά τις δήθεν «φήμες» πώς ειδοποιήθηκαν και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ περίπου 4.000 Εβραίοι ώρες πρίν το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 να…ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ εκείνη την ημέρα, μόνο φήμες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παιδιά!  Την έννοια των «φημών» σε σχέση με τις δήθεν «θεωρίες συνωμοσίας» πολλών εκατομυρίων πατριωτών αντινεοταξίτων εκεί έξω (απο διάφορες χώρες), που τολμούν να πούν τα πράγματα με το ονομά τους, τις δημιουργούν απληροφόρητοι και αδιαφώτιστοι άνθρωποι που ξέρουν –έστω και υποσυνειδητά- ότι ναι μεν έχουν δίκιο αυτοί που μιλάνε με τόση ΠΑΡΡΗΣΙΑ, φοβούμενοι δε να πουν το οτιδήποτε ενάντια στο κατεστημένο–εξ ου η απροθυμία τους να καταπιαστούν με έρευνες ΣΟΒΑΡΕΣ σε σχέση με τις «τρομοκρατικές» επιθέσεις αυτές.

Για περισσότερο για αυτό , διαβάστε το άρθρο μου «Ο Σων Στόουν αποκαλύπτει πως ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ενημέρωσε τους Εβραίους να μην πάνε δουλειές τους την 11η Σεπτ (’01)!».

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που συμβαίνει ένα τέτοια «χτύπηπα», και αφού κατακαθίσει ο “κουρνιαχτός”, οπωσδήποτε θα προκύψουν Εβραίοι «θύματα» από αυτό και η επίσημη ιστορία για το τι «έγινε» θα περιστρέφεται εις ΑΥΤΟΣ. Τώρα θα μου πείτε: Μα ρε Γιάννης τους Εβραίους τους μισούν οι Μουσουλμάνοι τρομοκράστες, γι’ αυτό τους κηνηγάνε!

H απάντησίς μου: ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ?? ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΗΤΑΝ…ΕΒΡΑΙΟΣ??!!! Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μου να ξυπνήσετε κι εσείς:

Έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω τον ΕΒΡΑΙΟ…. ΜΩΑΜΕΘ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ???….

Όταν το WikiLeaks μας αποκάλυψε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειν’ ο ISIS το…2010!!! Israeli Special Intelligence Service!!!

«Η μεγάλη «αγάπη» που έχουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ για την Ενδεκάτη Σεπτεμβρίου του 2001»

Ο Μωαμεθανισμός είναι δημιούργημα των Εβραίων!

Είναι οι “Ισραηλινοί” υπηρέτες των ιερών προσκυνημάτων των…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;;;

ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ…ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛ’ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ…«ΘΥΜΑΤΑ» ΤΟΥΣ.

Δε μου λέτε ρε παιδιά, επειδή τα ΜΜΕ –τα εντελώς ΒΡΩΜΙΚΑ και ΕΒΡΑΙΟ-ΚΙΝΗΤΑ- μας λένε πως «έγινε» τούτο και ‘κείνο στο τάδε μέδρος της γής, μήπως είμαστε…ΥΠΟΧΡΕΟΙ να τους ακούσουμε και να τους…ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ;;; Γιατί σκεφτείτε λίγο αυτά που σας λέγω εδώ….ναι..τα ίδια τα ΜΜΕ που ελέγχονται από την ίδια την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εν συνεργασία με την κοινώτητα των…ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!!! Απλά διαβάστε το άρθρο μου με τίλτο «CBS News: Ήταν εντελώς κατάλληλο να παίρνουμε τις πληροφορίες μας απο τη CIA…» να καταλάβετε.

ΝΑΙ, οι…«ειδησιούλες» μας ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ!!! Και όσον αφορά αυτά τα «τρομοκρατικά χτυπήματα», είναι η CIA, MI6, MIT, ΜΟΣΑΝΤ και όχι μόνον που τα διοργανούν…ΟΛΑ εν συνεργασία με τις κυβερνήσεις τόσο –ας πούμεν- της Ισπανίας, όσο και των ΗΠΑ, Ισραήλ, Γερμανία, Τουρκίας, Αγγλίας, ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ο.κ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! ΑΡΑ, εν όψει των ανωτέρων αποκαλύψεων, τι πρέπει να συμπεράνουμε εν προκειμένω;;;

Κάτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ εδώ ρε παιδιά….

Ξέρω τι πιστεύουν και σκέφτοναι οι πλείστοι εκεί έξω  Έλληνες για το εν λόγω εκ Βαρκελώνης «χτύπημα»: ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ!!! ΤΙ’ ΕΙΝ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΣΥ;;; ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΡΕ!!! 

Δική μου απάντηση: YO, HOMMIE??? WHERE’S DA LOVE???!!!  ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!! ΠΟΥ’Ν’ Η ΑΓΑΠΗ ΕΔΩ??? ΔΕΝ ΑΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ…«ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ»???  

ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ….

What’s wrong with the world, mama
People livin’ like they ain’t got no mamas
I think the whole world addicted to the drama
Only attracted to things that’ll bring you trauma

Overseas, yeah, we try to stop terrorism
But we still got terrorists here livin’
In the USA, the big CIA
The Bloods and The Crips and the …KKK

MADNESS is what you demonstrate!…

A war is goin’ on but the reason’s undercover…

The truth is kept secret, it’s swept under the rug
If you never know truth then you never know love..

Wrong information always shown by the media
Negative images is the main criteria
Infecting the young minds faster than bacteria…

Where the truth, ya’ll?…

ΟΚ, ΕΝΤΑΞΕΙ…ΡΕ. Αλλά προτού να σας αφήσω όλους, θέλω να μου διαβάσετε την ακόλουθη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΛΗ του σάιτ μας…ΡΕ…

(Υ.Γ. – Έχουν περιληφθεί κι ΆΛΛΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ σε διάφορα άλλα “χτυπήματα”. Να το έχετε κι αυτό υποψιν σας.)

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

https://www.youtube.com/watch?v=RkYZUEakZh0&feature=youtu.be

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr