Home Greek News ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

by _
0 comment 214 views

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» του θέλει τον Τράμπ να τον…«ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ»!

-μετάφραση και σχολιασμός του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21:04, 23 Αυγ. 2017 | JohnKountouris.com

Ένα νέο βίντεο προπαγάνδας που κυκλοφόρησε το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) την Τετάρτη περιλαμβάνει ένα 10χρονο αγόρι (Αμερικάνικης καταγωγής) που απειλεί ευθέως τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump.

Αναφερόμενο μόνο ως “Yousef”, το παιδί προειδοποιεί τον Πρόεδρο από την de-facto συριακή “ερημωμένη” πόλη της Ράκα ότι η μάχη «θα τελειώσει στα εδάφη σας».

“Το μήνυμά μου προς τον Trump, τη μαριονέτα των Εβραίων: Ο Αλλάχ έχει υποσχεθεί σε εμάς τη νίκη και μας υποσχέθηκε την ήττα σας”, λέει ο Yousef σε βίντεο που έλαβε το Middle East Research Media Institute (MEMRI). “Αυτή η μάχη δεν πρόκειται να τελειώσει στη Raqqa ή τη Μοσούλη. Θα τελειώσει στα εδάφη σας. Με το θέλημα του Αλλάχ, θα έχουμε τη νίκη, οπότε ετοιμαστείτε, γιατί οι μάχες μόλις ξεκίνησαν.”

Το βίντεο επτά λεπτών απεικονίζει ένα αεροπλάνο που πετάει πάνω σε αυτό που φαίνεται να είναι το Λος Άντζελες και οι μαχητές του ISIS που ενδεχομένως προετοιμάζονται για να πολεμήσουν τις δυνάμεις συνασπισμού στο Ράκα.

“Αυτή η πόλη έχει φοβίσει ολόκληρο τον κόσμο επειδή οι μουσουλμάνοι που ζουν σε αυτήν έχουν μάθει το νόημα της τζιχάντ και έχουν καθιερώσει την κυριαρχία του Αλλάχ”, λέει ο Yousef για την Raqqa (Ράκα). “Εξαιτίας αυτού, όλα τα έθνη στον κόσμο που καθοδηγούνται από την Αμερική έχουν συγκεντρωθεί για να μας τρομάξουν μακριά από αυτό που έχουμε καθιερώσει.”

Το αγγλόφωνο αγόρι, που λέει ότι ο πατέρας του είναι Αμερικανός στρατιώτης που υπηρέτησε στο Ιράκ, ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στη Συρία πριν δύο χρόνια με τη μητέρα του “από τη γη του kufr”.

“Δεν φοβόμαστε τα αεροπλάνα τους, επειδή ξέρουμε ότι δεν πετούν εκτός από την κυριαρχία του Αλλάχ”, συνεχίζει ο Yousef.

Ο Yousef διαβάζεται επίσης από το Κοράνι στα αραβικά, κρατώντας ένα όπλο και περπατώντας μέσα από την έρημη πόλη με ένα 7χρονο αγόρι Yazidi που ονομάζεται Αμπντούλαχ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι απήχθη από την τρομοκρατική ομάδα από το Sinjar του Ιράκ.

“Νομίζετε ότι θα φύγουμε; Πιστεύετε ότι θα τελειώσουμε; ” λέευ ο Yousef στα αραβικά. “Ποτέ! Θα παραμείνουμε μέχρι την Ημέρα της Κρίσεως, με την άδεια του Αλλάχ ».

Το αγόρι φαίνεται να είναι το πρώτο αμερικανικό παιδί που εμφανίστηκε ποτέ σε ένα βίντεο ISIS. Ο Λάιθ Αλκχούρι, ερευνητής με την εταιρεία ασφαλείας Flashpoint, λέει στο NBC News ότι το βίντεο είναι πιθανό μια προσπάθεια να απεικονιστεί ο ISIS ως έχοντα τον έλεγχο της Raqqa, παρά τις δυνάμεις της συμμαχίας που παίρνουν περισσότερο εδάφος κάθε μέρα.

“Ο ISIS θέλει τον κόσμο να πιστέψει ότι η ζωή στο Raqqa είναι σταθερή και ότι μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους που διακηρύσσει ότι αντιπροσωπεύει”, δήλωσε ο Alkhouri. “Το γεγονός είναι ότι η ζωή στο Ράκα είναι επικίνδυνη και βίαιη και ο έλεγχος του ISIS μειώνεται εκείνη την ημέρα”.

Η Trump δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι το ISIS “πέφτει γρήγορα” πριν από μια ενημέρωση για την εθνική ασφάλεια στο Πεντάγωνο.

Σχόλια τώρα από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ…

«Εμπρηστές» στην Αττική, «τρομοκράτες» στη Βαρκελώνη. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ εάν πιστεύετε αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!

ΙΔΟΥ γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ακούμε τα ΜΜΕ όσον αφορά το «χτύπημα» στη Βαρκελώνη! ΦΑΡΣΑ ήταν κι αυτό όπως…ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ «τρομοκρατική επίθεση» μιας και οι «τρομοκράτες» δεν είναι άλλοι από τους δικούς μας…ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ που εκτελούν τα σχέδια της…Ν.Τ.Π. εις βάρος…ΟΛΩΝ ΜΑΣ..!!!…

Οι Χίλιες και μία νύχτες (αραβικά: كتاب ألف ليلة وليلة) είναι συλλογή ιστοριών και παραμυθιών από τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Ασία που συγκεντρώθηκαν και αποδόθηκαν στα αραβικά κατά τη διάρκεια της Ισλαμικής Χρυσής Εποχής. Είναι επίσης γνωστή ως Αραβικές νύχτες ή Παραμύθια της Χαλιμάς.

Όμως, αυτά τα παραμύθια των Μουσουλμάνων ΔΕΝ τελειώνουν εδώ. Συνεχίζονται και εις την…ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΝ υπό τον πέπλον της «διεθνούς τρομοκρατίας» άλα ISIS, Αλ κάιντα, Ταλιμπάν και λαλαλα…ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ!, ενώ, στην πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι «τρομοκράτες» δεν είναι τίποτε άλλο από ένα απατηλό δημιούργημα αυτών που μας…κυβερνάνε στον Δυτικό Κόσμο. Τους Μουσουλμάνους τους μετέρχονται για να περάσουν την…ΑΤΖΕΝΤΑ τους στο ευρές κοινό προς μίαν Νέαν Τάξιν ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΤΙ-ΔΕΝ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;  Εξ ου κι οι ορδές λαθρο-μουσουλμανο-εισβολείς στην Ελλάδα και αλλού.

Ο ISIS είναι κατασκεύασμα των ΗΠΑ, Ισραήλ, ΣΑ, Τουρκίας, κτλ., και ΑΝ νομίζουμε πως έχουν κόψει σχέσει με αυτόν, κάνουμε ΛΑΘΟΣ…ΜΕΓΑ.

ΤΡΟΜΟΣ + ΚΡΑΤΟΣ = ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ

ΑΝ σας αρέσουν αυτά τα…ΑΠΑΤΗΛΑ «ρεπορτάζ» που μας φτιάνουν τα τσοντοκάναλα της διαπολοκής που παίρνουν τις διαταγές τους από τις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών που ελέγχονται από τους Μασόνους και άλλες μυστικές οργανώσεις, τότε, προχώρα!…προχώρα!…σε θέλει όλη η….ΒΡΩΜΑ Έλληνα και μη!

Αλήθεια ρε παιδιά τα πιστεύουμε αυτά τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ??? Δηλ., ένα μικρό παιδί «απειλεί» τον…ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ??? Γι’αυτό σας λέγω, ο «ΙΣΙΣ» δεν είναι άλλος από αυτούς που μας…ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ και χρησιμοποιούν τους Μουσουλμάνους τρομοκράτες-καραγκιόζηδες σαν το…«ΣΚΙΑΧΤΡΟ». Όντως υπάρχουν Μουσουλμάνοι που θέλουν εμάς τους δυτικούς να μας «πάρουν», αλλά ΜΗΝ ΞΕΧΑΝΜΕ –παρακαλώ- ΠΟΙΟΙ ήταν οι ύπαρκτοι δημιουργοί του Ισλάμ. Διαβάστε το άρθρο μου «Έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω τον ΕΒΡΑΙΟ…. ΜΩΑΜΕΘ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ???….»  να καταλάβετε. Εξαφανίστε πολλά εκατομμύρια από αυτούς, αλλά θα κάνετε όμως…ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ γιατί άμα δεν ξέρουμε την ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ πίσω από το Ισλάμ, τότε, ΤΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ;;;

Ήταν ο Ομπάμα και η Χίλαρι που έφεραν τον ΙΣΙΣ στο παγκίσμιο προσκήνιον, αλλά ηταν οι ΕΒΡΑΙΟΙ από Ισραήλ που τον ΙΣΙΣ τον δημιούργησαν από την αρχή σαν «παρακλάδι» της…ΜΟΣΑΝΤ. Και ξέρετε ποιός ήταν ένας από τους θεμελιωτές της ΜΟΣΑΝΤ?? Μα , δεν ήταν άλλος από τον κ Ρόι Κον, τον επικεφαλής της εν Αμερική εβραϊκής μαφίας που έτυχε να είναι ΚΑΙ…Ο ΜΕΝΤΩΡ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! Διαβάστε το άρθρο μου «Ο συσχετισμός μεταξύ του μέντορα του Ντόναλντ Τράμπ, Ρόι Κον, και του…ΙΩΑΝ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ;;;!!! Εεε;;;!!!» για όλα τα σχετικά.

Τώρα, ΑΝ θα θέλατε να προχωρήδετε στο επόμενο στάδιον της ιδικής σας αφυπνίσεως, τότε διαβάστε και το ακόλουθο. Αν ΟΧΙ…τότε…ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ και τούτο μάλιστα τον ύπνον…ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ….

Πιάσανε τον «μακελάρη» της Βαρκελώνης! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ! Δείτε πως βάλαν ΚΟΥΚΛΕΣ στο «χτύπημα» για…ΠΡΟΠ!

Πηγή: https://www.infowars.com/american-boy-in-syria-threatens-trump-in-new-isis-video/ 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr