ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» του θέλει τον Τράμπ να τον…«ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ»!

Ένα νέο βίντεο προπαγάνδας που κυκλοφόρησε το ISIS την Τετάρτη περιλαμβάνει ένα 10χρονο αγόρι Αμερικανών που εκδίδει απειλές στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump.

Αναγνωρισμένο μόνο ως “Yousef”, το παιδί προειδοποιεί τον πρόεδρο από την de-facto συριακή κατηγόλα της Ράκα ότι η μάχη «θα τελειώσει στα εδάφη σας».

“Το μήνυμά μου προς το Trump, τη μαριονέτα των Εβραίων: Ο Αλλάχ μας έχει υποσχεθεί τη νίκη και μας υποσχέθηκε να νικήσουμε”, λέει ο Yousef σε βίντεο που έλαβε το Middle East Research Media Institute (MEMRI). “Αυτή η μάχη δεν πρόκειται να τελειώσει στη Ράκα ή Μοσούλη. Θα τελειώσει στα εδάφη σας. Με το θέλημα του Αλλάχ, θα έχουμε τη νίκη, οπότε ετοιμαστείτε, γιατί οι μάχες μόλις ξεκίνησαν. “

Το βίντεο επτά λεπτών απεικονίζει ένα αεροπλάνο που πετάει πάνω σε αυτό που φαίνεται να είναι το Λος Άντζελες και οι μαχητές του ISIS που ενδεχομένως προετοιμάζονται για να πολεμήσουν τις δυνάμεις συνασπισμού στο Ράκα.

“Αυτή η πόλη έχει φοβίσει ολόκληρο τον κόσμο επειδή οι μουσουλμάνοι που ζουν σε αυτήν έχουν μάθει το νόημα της τζιχάντ και έχουν καθιερώσει την κυριαρχία του Αλλάχ”, λέει ο Yousef για την Raqqa. “Εξαιτίας αυτού, όλα τα έθνη στον κόσμο που καθοδηγούνται από την Αμερική έχουν συγκεντρωθεί για να μας τρομάξουν μακριά από αυτό που έχουμε καθιερώσει.”

Το αγγλόφωνο αγόρι, που λέει ότι ο πατέρας του είναι Αμερικανός στρατιώτης που υπηρέτησε στο Ιράκ, ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στη Συρία πριν δύο χρόνια με τη μητέρα του “από τη γη του kufr”.

“Δεν φοβόμαστε τα αεροπλάνα τους, επειδή ξέρουμε ότι δεν πετούν εκτός από την κυριαρχία του Αλλάχ”, συνεχίζει ο Yousef.

Ο Yousef διαβάζεται επίσης από το Κοράνι στα αραβικά, κρατώντας ένα όπλο και περπατώντας μέσα από την έρημη πόλη με ένα 7χρονο αγόρι Yazidi που ονομάζεται Αμπντούλαχ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι απήχθη από την τρομοκρατική ομάδα από το Sinjar του Ιράκ.

“Νομίζετε ότι θα φύγουμε; Πιστεύετε ότι θα τελειώσουμε; ” λέευ ο Yousef στα αραβικά. “Ποτέ! Θα παραμείνουμε μέχρι την Ημέρα της Κρίσεως, με την άδεια του Αλλάχ ».

Το αγόρι φαίνεται να είναι το πρώτο αμερικανικό παιδί που εμφανίστηκε ποτέ σε ένα βίντεο ISIS. Ο Λάιθ Αλκχούρι, ερευνητής με την εταιρεία ασφαλείας Flashpoint, λέει στο NBC News ότι το βίντεο είναι πιθανό μια προσπάθεια να απεικονιστεί ο ISIS ως έχοντα τον έλεγχο της Raqqa, παρά τις δυνάμεις της συμμαχίας που παίρνουν περισσότερο εδάφος κάθε μέρα.

“Το ISIS θέλει τον κόσμο να πιστέψει ότι η ζωή στο Raqqa είναι σταθερή και ότι μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους που διακηρύσσει ότι αντιπροσωπεύει”, δήλωσε ο Alkhouri. “Το γεγονός είναι ότι η ζωή στο Ράκα είναι επικίνδυνη και βίαιη και ο έλεγχος του ISIS μειώνεται εκείνη την ημέρα”.

Η Trump δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι το ISIS “πέφτει γρήγορα” πριν από μια ενημέρωση για την εθνική ασφάλεια στο Πεντάγωνο.

Πηγή: https://www.infowars.com/american-boy-in-syria-threatens-trump-in-new-isis-video/