Home Greek News ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ…!!! Να γιατί οι ΣΥΡΙΖΑίοι “σύντροφοι” του Κώστα Βαξεβάνη τον κατηγορούσαν στην “ΑΥΓΗ” ως ΠΑΣΟΚο και “τσάτσο” της Διαμαντοπούλου…!!!

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ…!!! Να γιατί οι ΣΥΡΙΖΑίοι “σύντροφοι” του Κώστα Βαξεβάνη τον κατηγορούσαν στην “ΑΥΓΗ” ως ΠΑΣΟΚο και “τσάτσο” της Διαμαντοπούλου…!!!

by _
0 comment 275 views

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ…!!! Να γιατί οι ΣΥΡΙΖΑίοι “σύντροφοι” του Κώστα Βαξεβάνη τον κατηγορούσαν στην “ΑΥΓΗ” ως ΠΑΣΟΚο και “τσάτσο” της Διαμαντοπούλου…!!!

“Μυθικά” συμβόλαια εξασφάλιζε στην ΕΡΤ επί Γ.Α.Π. ο Κώστας Βαξεβάνης…!!!

ΒΡΕ. ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΜΑΛΙΣΤΑ…!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!  Να λοιπόν γιατί τον κατηγορούσαν τότε τα νυν συντροφάκια του… Γιατί φαίνεται σα να τα “έπαιρνε” από την κυβέρνηση Γ.Α.Π. για να της κάνει αβάντες στις Μνημονιακές της πολιτικές… Και σήμερα όμως το ίδιο δεν κάνει…;;; Δεν κάνει μεγάλη αβάντα στην Μνημονιακή κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου;;; Μια ζωή αβάντες στις “αριστερές” κυβερνήσεις… Αλλά είπαμε αυτό σημαίνει έγκριτη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία…!!!

Τα δύο παρακάτω άρθρα αφοράνε το πρώτο μας ΜΠΑΜ! σήμερα για τον κ…ΜΠΆΓΚΣ με τίτλο «Όταν η ΑΥΓΗ κατηγορούσε τον Βαξεβάνη ότι είναι ΠΑΣΟΚος και τσάτσος της Διαμαντοπούλου» (πατήστε εδώ).

Διαβάστε τώρα τα δύο παρακάτω άρθρα για περισσότερα….

Το πάρτι του Βαξεβάνη στην ΕΡΤ με το 1,5 εκατ. ευρώ. Πατήστε το παρακάτω λινκ.

http://www.protothema.gr/politics/article/647788/to-parti-tou-vaxevani-stin-ert/

Η απάντηση των δημοσιογράφων του «Πρώτου Θέματος» στον Κώστα ΒαξεβάνηΠατήστε το παρακάτω λινκ.

http://www.iefimerida.gr/news/314859/i-apantisi-ton-dimosiografon-toy-protoy-thematos-ston-kosta-vaxevani

#

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ…«ΖΟΥΜΕΡΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ κ…ΜΠΆΓΚΣ…!!!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ Bugs Bunny και ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ? Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του Τσίπρα!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr