Home Greek News Στο Χάρβαρντ φοιτήτρια η Μάλια Ομπάμα «κόρη» του Μπαράκ και του…ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!

Στο Χάρβαρντ φοιτήτρια η Μάλια Ομπάμα «κόρη» του Μπαράκ και του…ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!

by _
0 comment 174 views

Στο Χάρβαρντ φοιτήτρια η Μάλια Ομπάμα «κόρη» του Μπαράκ και του…ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!

Χθες ήταν η πρώτη της μέρα στο πανεπιστήμιο

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2808118/sto-charvarnt-fititria-i-malia-ompama

Την φοιτητική της ζωή ξεκίνησε η μεγαλύτερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, Μάλια. Οι συμφοιτητές και συμφοιτήτριες τρελάθηκαν από χαρά, καθώς ήλπιζαν να δουν τους διάσημους γονείς της, τη Μισέλ και τον Μπαράκ.

Χθες ήταν η πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο για την τέως Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ, μετά από διάλειμμα ενός χρόνου από την αποφοίτησή της από το κολλέγιο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Μάλια προσπάθησε να φερθεί όπως θα έκανε η οποιαδήποτε πρωτοετής, αλλά τα κεφάλια έστρεφαν και τα μάτια καρφώνονταν πάνω της.

Το Twitter πήρε φωτιά.

«Ο ξάδελφος μου πηγαίνει στο Χάρβαρντ και είδε τον @BarackObama & @MichelleObama, την ημέρα έναρξης. #Ilovethem» τουίταρε η @_farheezy, μαζί με φωτογραφίες του τέως προεδρικού ζεύγους. Ένας κόκκινος κύκλος γύρω από την Μισέλ και τον Μπαράκ, με τη λεζάντα «oh hey Obama».

Ένας άλλος χρήστης του Twitter, με το όνομα «Robin Daggers», τράβηξε και πόσταρε μια φωτογραφία της Μάλια (η φωτογραφία μοιάζει να τραβήχτηκε από κάποιον μέσα σε αυτοκίνητο, παρκαρισμένο εκεί κοντά). «Ο αδελφός μου κι η Μάλια πρόκειται να γίνουν κολλητάρια… καθώς ο μπαμπάς μου την κυνηγάει» τουίταρε ο Daggers.

1

Ο μόνος που δεν χάρηκε ήταν ο Steve Annear, ο ρεπόρτερ της «Boston Globe». Πλησίασε τη Μάλια, αλλά αυτή αρνήθηκε να κάνει το οποιαδήποτε σχόλιο. Ευγενικά, του έσφιξε το χέρι.

Σχόλια επ’ αυτού από τα…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!:

Ξέρετε….για να…ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ…

Τα συμπεράσματα…..dick-α σας… ?

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Γεια σου ρε Μισε…εννοώ…ΜΙΧΆΛHHHHHHHΗ!!! Τι είναι τούτο εδώ που…ΕΞΕΧΕΙ???» για να καταλάβεται τι…«ΠΑΙΖΕΤΑΙ» εδω….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr