Home Greek News Κου-Κλουξ-Κλάν εεε;; ΠΥΞ…ΛΑΞ…ΔΑΞ ρε Μ@Λ@Κ@! Ο σύνδεσμός ΤΡΑΜΠ με το…ΚΚΚ. Το “Greek KKK” το… KKE!

Κου-Κλουξ-Κλάν εεε;; ΠΥΞ…ΛΑΞ…ΔΑΞ ρε Μ@Λ@Κ@! Ο σύνδεσμός ΤΡΑΜΠ με το…ΚΚΚ. Το “Greek KKK” το… KKE!

by _
0 comment 235 views

Κου-Κλουξ-Κλάν εεε;; ΠΥΞΛΑΞΔΑΞ ρε Μ@Λ@Κ@! Ο σύνδεσμός ΤΡΑΜΠ με το…ΚΚΚ. Το “Greek KKK” το… KKE!

Τι είναι το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ “ΚΚΕ” ρε παιδιά??? Μα δεν είναι άλλο από το…ΚΚΕ βεβαιώς-βεβαίως…!!!… 

#ΚΚΚ = #ΚΚΕ , για να καταλάβεις ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΜΟΥ…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22 Αυγ. 2017

«Μα ΠΩΣ ρε Γιάννη??» θα μου πείτε. ΠΩΣ?? Εμ…κάντε εσείς μια απλή σύγκριση μεταξύ των μεγάλων «μεγαλουργημάτων» του ΚΚΚ και του…ΚΚΕ και θα δείτε τι εννοώ. Αλλά δεν μένουμε εδώ, γιατί ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ελέγχονται κρυφά από τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ…!!!

Χαρακτηριστικό του τι σας λέγω εδώ είναι το παράδειγμα του Τράμπ. Σύμφωνα με το σάιτ ahtribune.com:

Ο παππούς του [Τράμπ] ήταν ένας νταβατζής και φοροφυγάς. Ο πατέρας του μέλος του KKK….Ο παππούς του ήταν ένας νταβατζής και φοροφυγάς, ο πατέρας του ρατσιστής που θα κατά τη διάρκεια της ζωής του, εσυγκρούετο με την ασυνομία της πόλεως Νέας Υόρκης ως μέλος της Κου Κλουξ Κλαν και, στη συνέχεια, ως πλούσιος μεγιστάνας ακινήτων, που ηρνείτο να νοικιάσει σε έγχρωμους.

Λοιπόν, σύμφωνα με το…κατεστημμένο…ΣΤΗΜΜΕΝΟ, το ΚΚΚ είναι:

Με τον όρο Κου Κλουξ Κλαν (Ku Klux Klan, KKK) αναφερόμαστε κυρίως σε δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που έδρασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και υποστήριξαν το ιδεολόγημα της υπεροχής των λευκών έναντι των άλλων φυλών, τον αντισημιτισμό, τον ρατσισμόκαι την ομοφοβία, καθώς και την αυτοχθονία. Θεωρείται η κατά παράδοση μεγαλύτερη ακροδεξιά οργάνωση στις ΗΠΑ και η δεξαμενή για μικρότερες ακροδεξιές οργανώσεις. Αυτές οι οργανώσεις χρησιμοποίησαν συχνά την τρομοκρατία, τη βία και πράξεις εκφοβισμού, για να καταπιέσουν τους Αφροαμερικανούς και άλλες φυλετικές ομάδες.

Αυτό όμως που δεν θα σας πούν ΠΟΤΕ είναι το γεγονός πως το ΚΚΚ ελέγχεται από τους…ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ για προφανείς λόγους: Οι…ΕΒΡΑΙΟΙ είναι πίσω από όλες τις φυλετικές εντάσεις γιατί τις χρησιμοποιούν σαν ένα αποτελεσματικότατο….ΟΠΛΟΝ εναντίον των καλών ΛΕΥΚΩΝ αυτής της χώρας που αποτελούν την…ΚΟΛΛΑ την ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ της κοινωνίας μας που έχουν διαλύσει ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ….ΜΑΥΡΟΥΣ!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ και όσοι διαφωνείτε με αυτές τις απόψεις, ιδιαίτερα εκεί στην Ελλάδα,…ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!…ΑΚΟΥΣΤΕ!…σας χτυπάνε την πόρτα κάτι…«ΦΤΩΧΟΙ» ΛΑΘΡΟ.. …ΑΝΤΕ…ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ…ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ και…ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ…ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ…ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ….ΕΙΣΤΕ ΟΛΟI ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…!!!

Εντάξει, όλοι οι Εβραίοι και Μαύροι ΔΕΝ είναι κακοί. Δεν χρειάζεται εμένα να μου το πείτε αυτό. Απλά ακούστε έναν ΔΙΑΣΗΜΟ Εβραίο, τον κ Μύρον Φέιγκαν, που ήταν χρόνια μεγάλο σκηνοθέτη στο Broadway, αυτός θα σας πει την αλήθεια διότι ήταν ένας από τους ΠΡΩΤΟΥΣ που το εξέθεσε αυτό το σχέδιο των Εβραίων εις βάρος…ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ» για περισσότερα.

Πάμε πίσω στο Τράμπ…

Τα ΜΜΕ, συντηρητικά και φιλελεύθερα έχουν ήδη καλύψει τον σύνδεσμο του Τραμπ με το…ΚΚΚ.  Τώρα θα καλύψουμε τον…ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ με τον ίδιο για να καταλάβουμε εδώ ένα πράγμα: «Ρατσιστές», «τρομοκράτες», «Ρεπουμπλικάνοι», «Δημοκράρτες», κτλ. προέρχονται ΟΛΟΙ από το…ΙΔΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ και ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΌΛΠΩΝ.

Όσον αδορά τις σχέσεις Τράμπ και Εβραίων, διαβάστε το άρθρο μας: Σύμφωνα με το Κογκρέσο των ΗΠΑ πότε εγεννήθη ο Χριστός;; Στις…11 ΣΕΠΤ. 3 π.Χ.! Σύνδεσμός με τον Τράμπ και την ΝΤΠ!.

Εδώ στην Αμερική, είναι γνωστόν σε αρκετούς πως πίσω από το ΚΚΚ δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Σύμφωνα με τον μεγάλο δημοσιογράφο Άλεξ Τζόουνς από το Τέξας, μερικοί ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ήταν πίσω από τα πρόσφατα έκτροπα στη πόλη Charlottesville της Βιρτζίνια.  Στο εβραικό σάιτ haaretz.com, διαβάζουμε:

Ο ραδιοσταθολόγος, ο θεωρητικός συνωμοσίας και ο υποστηρικτής του αμερικανικού προέδρου Ντ. Τράμπ, Alex Jones (Άλεξ Τζόουνς), ο οποίος νωρίτερα φέτος έκανε λόγο για μια “εβραϊκή μαφία” που διεξήγε ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, ασχολήθηκε και πάλι με το ίδιο θέμα την περασμένη Κυριακή αναπτύσσοντας μια θεωρία ότι κάτι “αριστερισμένοι Εβραίοι” προποιήθηκαν «Νατζιστές» για να απαξιωθούν λευκοί ρατσιστές διαδηλωτές στο Charlottesville της Βιρτζίνια.

Radio host, conspiracy theorist and U.S. President Donald Trump supporter Alex Jones — who earlier this year ranted about a “Jewish mafia” run by billionaire George Soros — was at it again Sunday with a theory that “leftist Jews” may have impersonated Nazis to discredit white supremacist protesters in Charlottesville, Virginia.

https://www.youtube.com/watch?v=p6cIztKsC-A

Δείτε τώρα τα ακοόλουθα:

https://www.youtube.com/watch?v=kKqGI63xNdk&list=PLZ03OZhSjBSmGslRSrUezQMc6k03Mii6_

https://www.youtube.com/watch?v=oB2SexheoHw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr