Home Greek News Αυλωνίτου: Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί! «Δεν γίνονται κατασχέσεις» VIDEO

Αυλωνίτου: Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί! «Δεν γίνονται κατασχέσεις» VIDEO

by _
0 comment 131 views

Αυλωνίτου: Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί! «Δεν γίνονται κατασχέσεις» VIDEO

Πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας

«Δεν γίνονται κατασχέσεις», «διαβάσατε τι είπε η… Χάζενπλαστ», «οι νέοι επιστήμονες λένε ότι θα πληρώσουν χαμηλότερες εισφορές». «ο συντονισμός στη φωτιά στην ανατολική Αττική ήταν άριστος» ορισμένες από τις «αλήθειες» της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑΜια πραγματικότητα εντελώς διαφορετική από αυτή που βιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι με το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου επιχείρησε να παρουσιάσει η Ελένη Αυλωνίτου προκειμένου να δείξει ότι όλα βαίνουν καλώς με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με τη βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος «οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί» με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, «κατασχέσεις δεν γίνονται γιατί υπάρχει και δεύτερη δόση που μπορούν να πληρώσουν», «το 70% των ελευθέρων επαγγελματιών θα πληρώσουν χαμηλότερες εισφορές».

Θυμίζοντας, μάλιστα, τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο ο οποίος από το βήμα της Βουλής είχε δηλώσει ότι έμποροι τον έπιαναν από τα καταστήματα για να του πουν «σωθήκαμε» με τις νέες εισφορές, η κυρία Αυλωνίτου είπε ότι «μου λένε οι νέοι επιστήμονες ότι θα πληρώσουμε χαμηλότερες εισφορές».

Σε μια κρίση ειλικρίνειας μέσα στον ορυμαγδό… θετικών ειδήσεων, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι «πραγματικά υπάρχει αύξηση εισφορών αλλά για τους μεγαλύτερους σε εισοδήματα». Παρά το… θετικό έργο της κυβέρνησης, ωστόσο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός και να υπάρξει επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου αλλά «δεν είπα και ότι χρειάζονται αλλαγές στα υπουργεία».

Κατά την ίδια φταίνε τα μέσα που παρουσιάζουν με «μονομέρεια» τις ειδήσεις γιατί, όπως είπε «δεν διαβάστε τι έγραψε η… Χάζενπλαστ (σ.σ. αναφέρεται στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt)».

Επανέλαβε, δε, τη ρητορική της Αυγής περί «ξεπλύματος» του ναζισμού από τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις αντιδράσεις για την απόφαση Κοντονή η Ελλάδα να μην εκπροσωπηθεί στο συνέδριο της Εσθονικής προεδρίας της ΕΕ για τα «εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων». «Αυτό το συνέδριο θέλει να εξισώσει τους νικητές με τους ηττημένους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έτσι να οδηγήσει σε αναθεωρητισμό ακόμα και των συνόρων».

Η Ελένη Αυλωνίτου τοποθετήθηκε, τέλος, για τις φωτιές που έκαψαν επί τρεις ημέρες την ανατολική Αττική δίνοντας «συγχαρητήρια που σταμάτησαν εκεί που σταμάτησαν τη φωτιά». Κατά την ίδια «η φωτιά αντιμετωπίστηκε αμέσως γιατί με τέτοιους ανέμους θα είχε κάψει τα πάντα»..«Εγώ είμαι ευχαριστημένη, ο συντονισμός ήταν άριστος» κατέληξε υποσχόμενη ότι «οι αποζημιώσεις θα δοθούν άμεσα».

Phgh:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr