Home Greek News Πιάσανε τον «μακελάρη» της Βαρκελώνης! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ! Δείτε πως βάλαν ΚΟΥΚΛΕΣ στο «χτύπημα» για…ΠΡΟΠ!

Πιάσανε τον «μακελάρη» της Βαρκελώνης! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ! Δείτε πως βάλαν ΚΟΥΚΛΕΣ στο «χτύπημα» για…ΠΡΟΠ!

by _
0 comment 171 views

Πιάσανε τον «μακελάρη» της Βαρκελώνης! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ! Δείτε πως βάλαν ΚΟΥΚΛΕΣ στο «χτύπημα» για…ΠΡΟΠ και όχι μόνο!

ΣΤΗΜΜΕΝΗ 100 τοις 100 ηταν η «επίθεση» και είναι οι…ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ που έχουν βάλει…ΜΥΑΛΟ εν προκειμένω προκειμένου να καταλάβουν τι πραγματικά συνέβηκε στη Βαρκελώνη και τι είναι ο…ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΔΩ και πως εξυπηρετεί τα σχέδια της Ν.Τ.Π. εις βάρος…ΟΛΩΝ ΜΑΣ…!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ» ΤΑ…ΠΡΟΠ-ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ….«ΘΥΜΑΤΑ»…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΕΗΨΑΝ «ΘΥΜΑΤΑ» (ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ) ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ…ΚΟΥΚΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ…ΛΟΝΔΙΝΟ (πατήστε εδώ) ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΕΤΟΣ…

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΣΟΙ…ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ…«ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ»…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18:32, 21 Αυγ. 2017 | JohnKountouris.com

Σχετικά Hashtags: #Βαρκελώνη #ΧτύπημαΣτηΒαρκελώνη #ΝεκρόςΟΜακελάρηςΤηςΒαρκελώνης #ΠαραμύθιαΤηςΧαλιμάς #ΠολλάΤαΚοροϊδα #ΑντεΚαιΞυπνάτε

Μήπως ο κ Γιάννης ο….ΡΟΜΠΟΤης, πράκτορα της CIA και της Δύσεως γενικότερα, μπορεί να μας πει «συνέβηκε» εκεί στη Βαρκελώνη. Το ξέρετε παιδιά ότι ο Ρουμπάτης έχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ κάθε κατασκοπευτικό έργο/δράση της ΕΥΠ στο εξωτερικό, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στην…ΤΟΥΡΚΙΑ. Το ξέρετε ότι και η τουρκική MIT έπαιξε ρόλο σε αυτό το…ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΣΟΟΥ γιατί είχαν μπουκάρει οι «τρομοκράτες» σε ένα…ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ. Το ξέρετε ότι ο πρώην κατάσκοπος της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας έχει καταγγείλει, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, το γεγονός ότι ο Ρουμπάτης είναι πράκτορας και των…ΤΟΥΡΚΩΝ και ότι έχει μια συνεργασία και με την…ΕΒΡΑΙΚΗ εταιρία μυστικών πληροφοριών….Stratfor (πατήστε εδώ);;; Το ξέρετε ότι η Βαρκελώνη είναι ένα σημείο αναπαραγωγής πρακτόρων της…ΜΌΣΑΝΤ;;;

ΡΕ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;;; ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ (ΛΑΘΡΟ. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ISIS & Αλ Κάιντα, ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ ΤΗΣ Κ.Ι.Σ., ΜΟΣΑΝΤ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της MIT, ΣΥΡΙΖΑ, κτλ.) ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΛΙΟΖΙΛΙΚΙΑ…ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ…«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΌΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΌΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ…«ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ?;;;!!  ΡΕ ΣΕΙΣ, Ο ISIS ΔΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!

ΔΕΙΤΕ το πρώτο παρακάτω κλιπ όπου βλέπουμε στελέχη και οπαδούς του…ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πορεία στήριξης υπέρ του…ISIS…!!! ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!…ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ…ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=oc8EwP-gL4o

Δείτε πρώτα το σχετικό ρεπορτάζ για αυτό από το ΣΤΑΡ να δούμε τι έχουν να μας πουν οι…ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ εκεί για το «μακελάρη» της Βαρκελώνης. Ξεκινάμε από το 5:16 και μετά….

Δείτε τώρα τα ακόλουθα κλιπ όπου ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ η όλη ΑΠΑΤΗ αυτἤ και…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=DNjKjiHjv4Y

Αυτά τα προπ τα στήνουν σε ΚΑΘΕ «τρομοκρατικό χτύπημα» που είτε συμβαίνει στην Ευρώπη είτε στις ΗΠΑ όπως θα δούμε τώρα στο παρακάτω βίντεο όπου βλέπουμε αστυνομικούς να ρίξουν μια…ΚΟΥΚΛΑ στο έδαφος έξω από το δημοτικό σχολείο Columbine της πόλεως Littleton της πολιτείας Κολοράντο (εκεί που γεννήθηκα εγώ) την στιγμή που ήταν σε εξέλιξη ένα από τα πιο γνωστά «τρομοκρατικά χτυπήματα» που «έλαβαν χώρα» ποτέ το 1999….

https://www.youtube.com/watch?v=TW4RVISLcy0

Δείτε τώρα πως είχαν βάλει ΚΟΥΚΛΕΣ σαν…ΠΡΟΠ και στο χτύπημα» στο Λονδίνο που «έγινε» προ μηνών φέτος….!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=OOAyO–nG04

Διαβάστε τώρα αυτά που…ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ τα τσοντοκάναλα για το «χτύπηπα» στη Βαρκελώνη….ΔΕΙΤΕ πως σας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ…ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ…!!!

«Εμπρηστές» στην Αττική, «τρομοκράτες» στη Βαρκελώνη. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ εάν πιστεύετε αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!

«Εμπρηστές» στην Αττική, «τρομοκράτες» στη Βαρκελώνη. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ εάν πιστεύετε αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!

«Εμπρηστές» στην Αττική, «τρομοκράτες» στη Βαρκελώνη. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ εάν πιστεύετε αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!

«Εμπρηστές» στην Αττική, «τρομοκράτες» στη Βαρκελώνη. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ εάν πιστεύετε αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr