Home Greek News Η βεντέτα Μ.Καρχιμάκη ,Κ. Βαξεβάνη με τον Κ.Αγγελάκη και το σκοτεινό παρασκήνιο…

Η βεντέτα Μ.Καρχιμάκη ,Κ. Βαξεβάνη με τον Κ.Αγγελάκη και το σκοτεινό παρασκήνιο…

by _
0 comment 221 views

Η βεντέτα Μ.Καρχιμάκη ,Κ. Βαξεβάνη με τον Κ.Αγγελάκη και το σκοτεινό παρασκήνιο…

ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ…

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ EDITORIAL

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ

5 Απριλίου 2015

Ο Κώστας Βαξεβάνης! Κάντε τώρα τους συνειρμούς σας για υπόγειες και  άλλου είδους  υπόγειες διασυνδέσεις, του κατά τα  άλλα έντιμου, αριστερού , «αδέκαστου» και προ πάντων  «ανεξάρτητου»  δημοσιογράφου….

Διευκρινίζεται ότι  όλα αυτά, τα πάρε δώσε και την διανομή –χέρι με χέρι – του  απόρρητου δελτίου ενημέρωσης προς τον Πρωθυπουργό συνέβαιναν στο σκοτεινό παρασκήνιο ,   επί κυβερνήσεων  Κώστα Καραμανλή. Οι πληροφορίες λαμβάνονταν και έρρεαν προς το ΠΑΣΟΚ και προς άλλες όπως αποδείχτηκε εν συνεχεία ξένες κρατικές υπηρεσίες,  από το εσωτερικό απόρρητο (κρατικό ) καθημερινό  δελτίο ενημέρωσης που προορίζονταν για το  γραφείο του Πρωθυπουργού και εν προκειμένω του Κώστα Καραμανλή…

Απόρρητο κρατικό δελτίο  το οποίο το παραλάμβανε ο ίδιος-ο Καρχιμάκης-  παράνομα από άλλη υπάλληλο της ΕΥΠ και εν συνεχεία αυτό κατέληγε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια κατευθύνονταν προς άλλα δίκτυα συλλογής πληροφοριών που εργάζονταν –ή συνεχίζουν να εργάζονται για λογαριασμό – τρίτων προς την Ελλάδα χωρών…

Ουδείς γνωρίζει ή έχει μάθει αν αυτές οι πληροφορίες τελικά έχουν καταλήξει και προς εχθρικές προς την Ελλάδα χώρες. Και ούτε έχει διερευνηθεί.  Μένει να διερευνηθεί, είτε στο πλαίσιο της δίωξης που έχει ήδη ασκηθεί εναντίον Μιχάλη Καρχιμάκη –και  των εμπλεκομένων υπαλλήλων της ΕΥΠ- εκτός και  αν οψέποτε ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας  από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές για όσα , τουλάχιστον , δημοσίως έχουν παραδεχθεί με δηλώσεις τους οι κύριοι Μιχάλης  Χρυσοχοϊδης και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι,  όταν αποκαλύφθηκε ο ορυμαγδός της ροής εμπιστευτικών τηλεγραφημάτων της Αμερικανικής κυβέρνησης  από τον ιστότοπο των  WIKILEAKS…και μιλάμε για αυτές τις πληροφορίες και εκείνα τα τηλεγραφήματα από την Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα (επί Σπέχτρα και παλιότερα) προς την Ουάσιγκτον και το StateDepartment.  

 Όταν αυτό-την διαρροή δηλαδή του απόρρητου κρατικού δελτίου που προορίζονταν για τον Έλληνα πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή –  το αντιλήφτηκε ο Αγγελάκης αντέδρασε!!  Εντονότατα και επέβαλε μέτρα προστασίας και κυρώσεις. Προσέξετε  ο Αγγελάκης όντως αρχίΠΑΣΟΚος ο ίδιος ως συνδικαλιστής  και πρόεδρος της πανίσχυρης επί των ημερών του  ΟΜΕ ΕΥΠ! Αντέδρασε  όχι μόνον διότι η διαρροή αυτού του δελτίου  σε ανθρώπους πέραν της υπηρεσίας ήταν φύση και θέση πράξη παράνομη αλλά  και διότι , όπως αποκαλύφθηκε αυτό το δελτίο που λαμβάνει καθημερινά από την ΕΥΠ  ο εκάστοτε πρωθυπουργός της  χώρας, τελικά μέσω του Μ. Καρχιμάκη και τω συν αυτώ εμπλεκόμενων συνδικαλιστών (σημειώστε  επαναλαμβάνω  ότι και αυτή η υπόθεση είναι σε δικαστική εξέλιξη), κατέληγε υποτίθεται στον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου.

Στην πραγματικότητα όμως επειδή ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί άλλων μεριμνούσε και προετοιμάζονταν, ως εν δυνάμει πρωθυπουργός, δεν έδινε μεγάλη σημασία-για να μην πω μάλλον δεν γνώριζε τίποτα  και πως  άλλοι «έκαναν παιχνίδι»-  αν και το γραφείο του ελάμβανε ανελλιπώς  μέσω Καρχιμάκη αυτό  το κρατικό άκρως απόρρητο δελτίο ενημέρωσης.  Εν τούτοις όπως αποκαλύφθηκε εν συνεχεία το δελτίο ενημέρωσης απολύτως «φυσιολογικά» ως διαδικασία ρουτίνας  κατέληγε και  σε άλλα χέρια… Υπάρχει και επίσημη ομολογία του τότε Υπ. Δημ. Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη  η περίφημη δήλωση για τα WIKILIKS!  Κατέληγαν  σε πρεσβεία άλλης χώρας….

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΟΦΕΙΛΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΈΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (!!) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ το θέμα έχει περάσει ωσάν να μη συνέβη ποτέ. Ίσως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία η κυρία Κουτζαμάνη να ξανά δει το θέμα και να πράξει ότι οφείλει να πράξει και ας αποφασίσει η δικαιοσύνη με βάση τα στοιχεία. Και σας προϊδεάζουμε πως τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Ίσως για αυτό και η υπόθεση να έχει σκεπαστεί και να τηρείται σιγή ιχθύος… Ίσως. Θα δείξει η συνέχεια και τα γεγονότα που  έρχονται. Μακάρι να διαψευστούμε. Μακάρι.

Κοντολογίς. Ο Αγγελάκης έθιγε το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ –μιλάμε για ένα καθεστώς 35 ετών και πλέον,  όπου ήλεγχε και εξακολουθεί να ελέγχει όλο το κρατικό μηχανισμό με ανθρώπους του μέλη, όλα των πάλαι ποτέ νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ. Ο κάθε άσχετος και χωρίς προσόντα τοποθετούταν στο δημόσιο και στον κρατικό μηχανισμό.  Θυμάστε αν δεν ήσουν μέλος της τοπικής ή της νομαρχιακής ή δεν ήσουν αγαπημένο παιδί της εξουσίας  δεν προσλαμβανόσουν πουθενά! Αυτό ίσχυε και για την ΕΥΠ.  Ο Αγγελάκης όμως αντέδρασε έντονα,  όχι γιατί ξαφνικά είχε αλλάξει στρατόπεδο και ξύπνησε ένα πρωί και  έγινε δεξιός –αντιθέτως αυτοί που τον γνωρίζουν λένε –αν και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τα μύχια της ψυχής και των πιστεύω ενός ανθρώπου , πόσο μάλλον του συγκεκριμένου ανθρώπου που η πορεία του έδειξε πως τον συνέχει η συνέπεια. Το ήθος και ο επαγγελματισμός (οι άσπονδοι φίλοι του λένε), ισχυρίζονται  πως  παραμένει ακόμα  αμετανόητος ιδεολογικά ΠΑΣΟΚος  ωστόσο αντέδρασε γιατί μάλλον όπως έδειξε η πορεία του , το ήθος και ο αληθινός  επαγγελματισμός του βάζει πέρα και πάνω από όλα την πατρίδα και τα συμφέροντα της.

Εν αντιθέσει με άλλους –σε κάθε επίπεδο – που θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του ιδίου οφέλους! Και εν προκειμένω στο χρήμα!   Ο Αγγελάκης λοιπόν έγινε εμπόδιο. Ενόχλησε το σύστημα . Ενόχλησε το παρακράτος!  Ενόχλησε το βαθύ ΠΑΣΟΚ!

 Και έτσι στήθηκε ένας μηχανισμός εξόντωσης του(Κ.Α) με συνεχή δημοσιεύματα από τον Κ Βαξεβάνη και επιθέσεις (και από ραδιοφώνου) ακόμα και προς  άτομα που έφυγαν από την ζωή όπως η Τζένη Λ. υπάληλος της ΕΥΠ η οποία κατήγγειλε -και αποκαλύψαμε ολόκληρη την απόρρητη προς την τότε Δ/ση της ΕΥΠ και εν συνεχεία την αναφορά της προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου… Το όλο σκηνικό μεταξύ Βαξεβάνη και Αγγελάκη μοιάζει να έχει πάρει προσωπικό χαρακτήρα με στοιχεία βεντέτας… Σκηνές και ενέργειες εκ μέρους του δημοσιογράφου που παραπέμπουν σε ταινίες μυστηρίου και πολιτικού κατασκοπευτικού θρίλερ με τον δημοσιογράφο να έχει γίνει η σκιά του Αγγελάκη αναζητώντας κάποια στοιχεία που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει στις δίκες που έχει μπροστά του. Οι δυο άνδρες έχουν αλληλομυνηθεί!

Η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του Κ. Βαξεβάνη μοιάζει  έναντι του Κ.Α. -δυτυχώς για τον δημοσιογράφο να προσομπιάζει ή να φέρει τα χαρακτηριστικά συμβολαίου ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσης! 

Ο Αγγελάκης έμεινε εκτός υπηρεσίας αό το 2010 που ξέσπασε αυτή η υπόθεση ως μη όφειλε- έχω ξανά γράψει και έχω αιτιολογήσει  ότι ποτέ μια τέτοια κρατική υπηρεσία  δεν βγάζει τα εσώψυχα της δημοσίως! Ποτέ γιατί έτσι αφενός ακυρώνει την υπόσταση της και αφετέρου θέτει σε μεγάλο κίνδυνο τα στελέχη της εντός και εκτός Ελλάδος. Επί τέντε έτη ο Κ.Α. ήταν  σχεδόν αμισθί ή για να ακριβολογούμε λόγω της αργίας που του είχε επιβληθεί, ελάμβανε 11 ευρώ μηνιαίως όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο δικαστήριο με την προσκόμιση της μισθολογικής του κατάστασης  κατά την απολογία του.

Μηχανισμός που αποτελλούνταν  όχι μόνο από  πρώην συναδέλφους του, και μάλιστα πολλαπλώς ευεργετημένους από τον ίδιο, λόγω θέσεως καθώς κάποτε ως αρχισυνδικαλιστής της ΟΜΕ ΕΥΠ βοήθησε ουκ λίγους –μεταξύ αυτών και κοντινούς του φίλους με τους οποίους έγινε και κουμπάρος μετέπειτα ορκισμένοι εχθροί του όλοι αυτοί…

Ένας μηχανισμός που αποτελούνταν  και από δημοσιογράφους και μάλιστα ορκισμένους και παθιασμένους αντιπάλους   όπως ο Κώστας Βαξεβάνης…

greekamericannewsagency.com

http://xn--mxabhm3av4a.gr/index.php/site/article/h-benteta-m-karximakh-k-baksebanh-me-ton-k-aggelakh-kai-to-skoteino-paraskhnio

Διαβάστε τώρα τα δύο ακόλουθα….

Πρωτοφανής πρόκληση από τον εξαφανισμένο Τσίπρα και…. Eταιρεία δολοφόνων “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.;;

Πρωτοφανής πρόκληση από τον εξαφανισμένο Τσίπρα και…. Eταιρεία δολοφόνων “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.;;

Πρωτοφανής πρόκληση από τον εξαφανισμένο Τσίπρα και…. Eταιρεία δολοφόνων “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.;;

Πρωτοφανής πρόκληση από τον εξαφανισμένο Τσίπρα και…. Eταιρεία δολοφόνων “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.;;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr