Home Greek News Γιατί το “National Geographic” μας δείχνει μια γη…ΕΠΙΠΕΔΗ σε σχέση με την…ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ;;;

Γιατί το “National Geographic” μας δείχνει μια γη…ΕΠΙΠΕΔΗ σε σχέση με την…ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ;;;

by _
0 comment 151 views

Γιατί το “National Geographic” μας δείχνει μια γη…ΕΠΙΠΕΔΗ σε σχέση με την…ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ;;;

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13:51, 21 Αυγ. 2017

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ προκαλούν οι πρώτες εικόνες της ολικής ηλιακής εκλείψεως που μας έβγαλε φωτο-ρεπόρτερ του “National Geographic” που δείχνουν από πάνω την έκλειψη σε εξέλιξη και από κάτω έναν ορίζοντα εντελώς….ΕΠΙΠΕΔΗ και ΟΧΙ…σφαιρική!!!

Χμμμμ….

Τι᾽ειν᾽αυτἀ τα πράγματα;;;  ΓΙΑΤΙ ισοπέδεωσαν την γραμμή του ορίζοντος αφήνοντας να εννοηθεί κάτι άλλο από την σφαιρικότητα του πλανήτη μας;;; Τι θέλουν μας πούν;;;

Μήπως αυτοί από το “National Geographic” είναι σε πλακάκια με εκείνο τον ΤΡΕΛΟ Ελληνο-Αμερικανό δημοσιογράφο Ιωάννη Κουντούρη από το Λος Άντζελες που ισχυρίζεται τόσο…ΤΡΕΛΑ ότι η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ και ΟΧΙ…ΣΦΑΡΙΚΗ;;;!!!

Μήπως συνεργάζονται επίσης με την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα Facebook «επιπεδιστών» στον κόσμο ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth – Greece) (πατήστε εδώ)

 Δείτε τώρα την ακόλουθη εικόνα του “National Geographic” και δείτε πως μας προκαλείς οργή!!!…ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ…

Πατήστε αυτό το λινκ εδώ για περισσότερα:

http://www.nationalgeographic.com/photography/proof/2017/08/sun-moon-solar-eclipse-photos/?utm_source=NatGeocom&utm_medium=Email&utm_content=specialedition_20170821&utm_campaign=Content&utm_rd=18457363155

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου κάποιος «επιπεδιστής» προσπαθεί να μας δείξει πως η γραμμή του ορίζοντος παραμένει στο επίπεδο του ματιού, ασχέτως του ύψους που αναβαίνει κάποιος στον αέρος, κι ότι αυτό είναι ένδειξη πως ζούμε σε μια γη….ΕΠΙΠΕΔΗ!…ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ.  Μας δείχνει τον ορίζοντα, σε ένα υψόμετρο 100.000 ποδιών και κάτι, ως εντελώς…ΕΠΙΠΕΔΟ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΤΙ ΕΙΝ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;;…..ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!! (περιμέντε…ώπα…..ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ;;;…)

Δείτε τώρα τι άλλα «τρελά» έχει δημοσιοεύσει ο Γιάννης ο…ΤΡΕΛΟΣ για το ίδιο θέμα και…ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…!!!…

ΣΟΚ: ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ NASA: ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΝΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΕΧΝΗΤΑ

Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr