Home Greek News ΔΕΙΤΕ πως σας ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ το STAR για το στημμένο “τρομοκρατικό χτύπημα” στη Βαρκελώνη! Αποκρύβουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ σημαντικά στοιχεία από το κοινό!

ΔΕΙΤΕ πως σας ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ το STAR για το στημμένο “τρομοκρατικό χτύπημα” στη Βαρκελώνη! Αποκρύβουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ σημαντικά στοιχεία από το κοινό!

by _
0 comment 160 views

ΔΕΙΤΕ πως σας ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ το STAR για το στημμένο “τρομοκρατικό χτύπημα” στη Βαρκελώνη! Αποκρύβουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ σημαντικά στοιχεία από το κοινό!

ΔΕΙΤΕ έναν «τρομοκράτη» στη Βαρκελώνη να «πυροβολείται» ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ και μετά να σηκωθεί απάνω σαν να μη σηνέβηκε τίποτε..!!!

Ξέρετε γιατί??? Γιατί…ΣΤΗΜΜΕΝΟ ήταν το…«ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙ» 100 τοις 100, γι αυτό….!!!…

Πιθανότατα να έριξαν και στον γάμο του καραγκιόζη οι αστυνομικοί!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10:08, 20 Αυγ. 2017

Γιατί??? Γιατί….ΑΣΚΗΣΗ είναι και τούτο μάλλιστα την ημέρα της εντελώς…ΨΕΥΤΙΚΗΣ «ΕΠΙΘΕΣΗΣ» που «έλαβε χώρα» εκεί στη Βαρκελώνη. Δηλ., ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ρε παιδιά όπως μας έχουν κοροϊδέψει με όλ’ αυτά τα άλλα «τρομοκραστικά χτυπήματα» που έχουν «γίνει» σε διάφορα σημεία της γης εδώ και χρόνια!

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ούτε «τρομοκράτες» ούτε «θύματα» μήτα «τραυματίες» μιας και όλ’ αυτά είναι εντελώς…ΣΤΗΜΜΕΝΑ!!! Και oι όποιοι Μουσουλμάνοι Τζιχαντιστές που τρέχουν πέρα-δώθε εκεί στο σημείο του «εκλγήματος» είναι στη…ΔΟΥΛΕΨΗ της CIA, Μοσάντ, MI6, MI5, MIT κτλ. μιας και είναι…ΑΥΤΕΣ οι υπηρεσίες των μυστικών πληροφοριών, μαζί με τις κυβερνήσεις τους, που είναι ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και χρησιμοποιούν τους τρομοκράτες σαν…ΣΚΙΑΧΤΡΟ για να περάσουν τα ύπουλα σχέδιά τους στην ανθρωπότητα προς…ΜΙΑΝ ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

FBI….ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΈΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΌΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ….ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!…

Δείτε το παρακάτω βίντεο να καταλάβετε  που δείχνει ΟΛΑ. Πρόκειται για…ΑΣΚΗΣΗ του τοπικού αστυνομικού τμήματος την ημέρα της «επίθεσης»…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Αυτό ΠΑΝΤΟΤΕ συμβαίνει την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ καθ’ην «λαμβάνει χώρα» μια τέτοια «επίθεση». ΑΣΚΗΣΗ…ΕΞ-ΆΣΚΗΣΗ κάνουν που πάντοτε…επαναλαμβάνω ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ «ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ» (που είνα ΨΕΥΤΙΚΟ βέβαια!)!

Διαβάστε μετά τα άλλα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα στοιχεία…

Πάμε τώρα στο χθεσινό αποψινό δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ όσον αφορά το ίδιο θέμα…

Μπορείτε να μας πείτε διευθυντές του ΣΤΑΡ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ 4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ Ο «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ»??? ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ…ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΩ Ο «ΔΡΑΣΤΗΣ» ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΗΝΕΒΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΚΟΜΜΆΤΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2:39 – 3:42 ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΚΛΙΠ.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΑ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ»!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!  ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΕΕΕ??? ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο…ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ…CIA;;;;!!!  EEEEEEEE;;;!!!

Όσον αφορά το «χτύπημα» στο ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ νωρίτερα το έτος…

Έκαναν ΠΡΟΒΑ (ΑΣΚΗΣΗ) στο… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ακριβώς ένα χρόνο ΠΡΙΝ το «ύπαρκτο» γεγονός! ΣΤΗΜΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» που «έλαβε χώρα» εχθές στην ίδια πόλη!!! Πρόβα, άσκηση, πείτε το όπως θέλετε. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. Και ΠΡΙΝ απο κάθε τέτοιο «χτύπηπα», προηγείται πάντοτε η απαραίτητη…ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΥΠΑΡΚΤΟ» ΓΕΓΟΝΟΣ…!!!…

Η πρόβα έγινε στο Κέντρο Trafford, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Μάντσεστερ στις 10 Μάιου 2016…

Προσλαμβάνουν ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ να συμμετάσουν σε όλ’αυτά τα ΣΤΗΜΜΕΝΑ 100 τοις 100 «τρομοκρατικά» χτυπήματα!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!! ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΣΑΝ…ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΎΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ…ΤΥΡΡΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ…«ΚΑΛΟ» ΜΑΣ…!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

Οι ηθοποιοί κρίσης (πράκτορες της κυβέρνησης) που τυχαίνει να είναι και..ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ…!!!..

Θα ήθελα να σας γνωρίσω σε αυτούς τους ανθρώπους που λέγονται “ηθοποιοί κρίσης”. Μήπως τους ξέρετε;;

Όσον αφορά το χθεσινό» χτύπημα, διαβάστε και: «ΣΟΚ: Το «χτύπημα» στο Μάντσεστερ ήταν κι αυτό…ΦΑΡΣΑ…ΚΟΡΟΪΔΑ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑME;;;!!!»

Δείτ τώρα το παρακάτω βίντεο όπου έκαναν…ΠΡΟΒΑ…ΑΣΚΗΣΗ στο ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ένα χρόνο ΠΡΙΝ το «ύπαρκτο γεγονός»…

Δείτε επίσης τα ακόλουθο για το «χτύπημα» εκ βαρκελώνης!…

FAKE NEWS!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr