Home Greek News ΒΑΛΤΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΝΑ ΓΛΕΝΤΉΣΟΥΜΕ! Ο δημοσιογράφος που διεκδικεί το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Κοτζιά

ΒΑΛΤΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΝΑ ΓΛΕΝΤΉΣΟΥΜΕ! Ο δημοσιογράφος που διεκδικεί το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Κοτζιά

by _
0 comment 129 views

ΒΑΛΤΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΝΑ ΓΛΕΝΤΉΣΟΥΜΕ! Ο δημοσιογράφος που διεκδικεί το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Κοτζιά

Πηγή: https://dexiextrem.blogspot.gr/2017/08/blog-post_7088.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/Rnkws+(Δεξί+Εξτρέμ)

Παρά το ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές αργούν ακόμη τα ονόματα για τους μεγάλους Δήμους έχουν αρχίσει να πέφτουν στα τραπέζια των κομματικών επιτελείων.

Έτσι και στον ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο ποιος θα είναι υποψήφιος για την Αθήνα ακούγονται τα ονόματα του Γιάννη Πανούση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και ενός δημοσιογράφου.

Όπως υποστηρίζει εβδομαδιαία εφημερίδα χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητα του πρόκειται για χαρισματικό στην επικοινωνία δημοσιογράφο που βρίσκεται κοντά στην κυβερνώσα παράταξη.

Διαβάστε και τα δύο παρακάτω άρθρα μας για τον Κώστα Βαξεβάνη να καταλάβετε πόσο…ΚΟΝΤΑ, απ, ό,τι φαίνεται, είναι ο κ Μπάγκς Μπάνυ τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με την….ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΗΗΗΗΗΗΗ….χεχεχεχε….. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ή …ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.;

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.; Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του Τσίπρα! Ούτε το Κολομβιανό καρτέλ των βαρόνων της κοκαΐνης δεν κάνει τέτοια πράγματα!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr