Home Greek News ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ…

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ…

by _
0 comment 133 views

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ…

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή: Φοβερές καταγγελίες από Ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο για τον Κώστα Βαξεβάνη: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” και ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ; Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του Τσίπρα!

Οι αληθινοί υποστηρικτές του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και όχι κάποιοι γιαλαντζί, δήθεν φιλοκαραμανλικοί όπως οι ψεκασμένοι των ΑΝΕΛ κ.ά δεν ξεχνούν ότι ο “έγκριτος” δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ήταν η αιχμή του δόρατος της σκανδαλολογίας και της λάσπης των παρακρατικών μηχανισμών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. των Γ.Α.Π. – Καρχιμάκη & ΣΙΑ μετά το 2004 κατά του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησής του. Δείτε την ανάρτηση του “Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή” που αφορά και το ιστολόγιό μας “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” κάτι το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

https://www.facebook.com/sofiatziora.lamprosdrosos/posts/1642597785773427

Αφορά το παρακάτω άρθρο μας:

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.; Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του Τσίπρα! Ούτε το Κολομβιανό καρτέλ των βαρόνων της κοκαΐνης δεν κάνει τέτοια πράγματα!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr