Home Greek News Έκτακτο! Πάει κι ο Steve Bannon! Τον “έφαγε” κι αυτόν ο Τραμπ! Ο Τραμπ διώχνει Έλληνες και πατριώτες απο τη κυβέρνηση του !

Έκτακτο! Πάει κι ο Steve Bannon! Τον “έφαγε” κι αυτόν ο Τραμπ! Ο Τραμπ διώχνει Έλληνες και πατριώτες απο τη κυβέρνηση του !

by _
0 comment 130 views

Έκτακτο! Πάει κι ο Steve Bannon (Στήβ Μπάνον)! Τον “έφαγε” κι αυτόν ο Τραμπ! Ο Τραμπ διώχνει Έλληνες και πατριώτες απο τη κυβέρνηση του!

Μου κάνει εντύπωση πως ήταν ο Μπάνον που τα είχε βάλει με τον γαμπρό του Τράμπ, τον ΕΒΡΑΙΟ Τζάρεντ Κούσνερ που ανήκει κι αυτός, όπως ο Τράμπ, στην…ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΦΙΑ!!!….

Από το crisismonitor.gr διαβάζουμε:

Συνεχίζονται οι σαρωτικές ανακατατάξεις στον Λευκό Οίκο με τον Ντόναλντ Τραμπ να καρατομεί τον σύμβουλο στρατηγικής Στέφεν Μπάνον, τελευταίο υψηλόβαθμο αξιωματούχο της παλαιάς φρουράς που τον ακολούθησε από την καμπάνια του.

Σύμφωνα με τους New York Times που αποκαλύπτουν το θέμα παρά το γεγονός ότι η απόφαση απομάκρυνσης του επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού του Λευκού Οίκου είναι ειλημμένη, εν τούτοις δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη ο χρόνος αποχώρησής του.

Ο Μπάνον θεωρείτο ο συνδετικός κρίκος του Ντόναλντ Τραμπ με την ακροδεξιά τύπου Altright, ωστόσο ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του απαξίωσε ρατσιστές και ακροδεξιούς, ενώ παράλληλα έλαβε αποστάσεις από τις δηλώσεις ίσων αποστάσεων του προέδρου των ΗΠΑ για τα επεισόδια στη Βιρτζίνια.

Παρά τη στροφή 180 μοιρών που επιχείρησε ο Μπάνον θέλοντας να προβάλει νέο προφίλ απέναντι στη νέα ηγεσία του Λευκού Οίκου, τον στρατηγό Τζον Κέλι, που ανέλαβε προσωπάρχης στη θέση του Ρέινς Πρίμπους, εν τέλει δεν κατάφερε να πείσει με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός της νέας σύνθεσης.

Δείτε τώρα την εκπομπή μου για το ίδιο θέμα:

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/725381857667872/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr