Home Greek News Ο Τσίπρας άνοιξε την “Κερκόπορτα” στους τούρκους: Από το 2015 είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας άνοιξε την “Κερκόπορτα” στους τούρκους: Από το 2015 είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα! ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 156 views

Ο Τσίπρας άνοιξε την “Κερκόπορτα” στους τούρκους: Από το 2015 είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα! ΒΙΝΤΕΟ

Η συνεχής τουρκική προκλητικότητα σε σημείο αποθράσυνσης οφείλεται στην πάγια υποχωρητική και ενδοτική εξωτερική πολιτική των εγχώριων πολιτικάντηδων.

Είναι φυσικό και επόμενο όταν οι τούρκοι έχουν απέναντί τους κάποιον που υποδύεται συνεχώς τον ρόλο του ραγιά, να ρίχνουν την μία καρπαζιά μετά την άλλη στους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες!

Διόλου τυχαία δεν ήταν η χθεσινή δήλωση του τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος αμφισβήτησε όλες τις διεθνείς συνθήκες και την ύπαρξη συνόρων στο Αιγαίο.

Ο προκλητικός τούρκος δήλωσε: “… μεταξύ των προβλημάτων στο Αιγαίο είναι και το καθεστώς κυριαρχίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα καθορισμένα από μια διεθνή συμφωνία, η οποία να είναι σε ισχύ ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα“.

Αν αναρωτιέστε ποιος είχε κάνει λόγο πριν 2 χρόνια για ανυπαρξία θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας στο Αιγαίο, σας θυμίζουμε την συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη την 7η Σεπτεμβρίου του 2015 αναφορικά με την άφιξη λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας:

“...ένα θέμα που θα έλεγε κανείς έχει παγκόσμιες διαστάσεις, αφορά την Ελλάδα αλλά είναι ευρωπαϊκό είναι παγκόσμιο και αντί να κάτσουν να απολογηθούν για το τι έκαναν, ενώ έβλεπαν ότι θα έρχονταν τα κύματα των προσφύγων, μας έκαναν κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;

Έτσι ο ενδοτικός και για πολλοστή φορά ανεκδιήγητος πρωθυπουργός προκάλεσε μια ακόμα de facto διπλωματική ήττα για τα Ελληνικά συμφέροντα, την οποία φυσικά δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη οι “καλοί γείτονες”.

Να γιατί δεν σταματούν οι ανθελληνικές τουρκικές προκλήσεις, οι παραβιάσεις και οι αποστολές ορδών λαθρομεταναστών από την γείτονα χώρα. Επειδή απέναντί τους έχουν ραγιάδες και όχι Έλληνες Εθνικιστές που θα σηκώσουν το ανάστημα! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tsipras-anoije-thn-kerkoporta-stous-tourkous-apo-to-2015-eiche-dhlwsei-ot#ixzz4q1l9qQ1F

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr