Home Greek News Σύμφωνα με το Κογκρέσο των ΗΠΑ πότε εγεννήθη ο Χριστός;; Στις…11 ΣΕΠΤ. 3 π.Χ.! Σύνδεσμός με τον Τράμπ και την ΝΤΠ!

Σύμφωνα με το Κογκρέσο των ΗΠΑ πότε εγεννήθη ο Χριστός;; Στις…11 ΣΕΠΤ. 3 π.Χ.! Σύνδεσμός με τον Τράμπ και την ΝΤΠ!

by _
0 comment 206 views

Σύμφωνα με το Κογκρέσο των ΗΠΑ πότε εγεννήθη ο Χριστός;; Στις…11 ΣΕΠΤ. 3 π.Χ.! Σύνδεσμός με τον Τράμπ και την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..!!!

Ετοιμαστείτε να…ΦΡΙΞΕΤΕ…να πούμε το λιγώτερο….

-του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com | ανανέωση στις 14 Αυγ. 2017

Διαβάστε όλο το άρθρο μου με τίτλο «Η NEW YORK TIMES: H ΝΈΑ ΤΆΞΙΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΉΚΗΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ» στο άλλο μου ιστολόγιο, 300Sploggers.com, και θα καταλάβετε….

Πατήστε κάτω το παρακάτω λίνκ να διαβάσετε το άρθρο!…

http://300sploggers.blogspot.com/2015/08/new-york-times-h.html

Στο παρακάτω κλίπ, αναλύω αυτά που έβγαλε το Κονγκρέσο το 1940 για τη γέννηση του Χριστού λέγοντας πως έλαβε χώρα στις 11 Σεπτ. του 3 π.Χ., και τούτο εν συνδυασμώ με τη δικιά τους πρόβλεψη τότε για την έναρξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία έλεγαν οι γερουσιαστές ότι θα ξεκινήσει περι τα μέσα του Σεπτεμβρίου του….2001. Η αναφορά αυτή σε συνάρτηση με την ημερομηνία (11η 9ου) της γεννήσεως του Χριστού ήταν ένας σαφέστατος οιωνός δυσοίωνος για το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 που όντως θα επέφερε την…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (βλεπ. τον κόσμο που ζούμε εμείς όλοι σήμερα).

Διαβάστε όλο το παραπάνω άρθρο για περισσότερα.

Όλα αυτά συνδέονται με το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 βέβαια, που προβλεπόταν εδώ και 100 χρόνια περίπου μέσα από ταινίες ιδιαίτερα τη ταινίας «Κυνηγοί Φαντασμάτων». Διαβάστε «Βόμβα: Το χτύπημα της 11ης Σεπτ. ’01 κωδικοποιημένο σε όλη την ταινία «Οι κυνηγοί φαντασμάτων»(’84)!» για περισσότερα. Κι οι ταινίες αυτές, από τουλάχιστον το 1958 και εξής, προμήνυαν την εκλογή του ίδιου του….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ για την προεδρία των ΗΠΑ!!! Διαβάστε και «60 χρόνια προγραμματισμού της προεδρίας του Ντόναλντ Τράμπ! ΟΛΑ προσχεδιασμένα από τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!» να καταλάβετε.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί ήταν ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ που ήταν πίσω απο την 11η Σεπτ. του 2001 μαζί με τους ημετέρους του!!! Διαβάστε «Πίσω από το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!….» για περισσότερα πάνω σε αυτό.

Μην ξεχνάμε και όλες τις «προειδοποιήσεις» για την…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΙΔΙΟΥ που συνδέεται με το όλο αφήγημα αυτό. Διαβάστε «Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ…ΤΡΑΜΠ….!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. [ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ]».

Μιλάμε εν προκειμένω για τα δόλια σχέσια των Εβραίων, ΟΥΧΙ εις βάρος του Τράμπ –μιας και ανήκει σε αυτούς!- αλλά εις βάρος….ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! Ο Τράμπ χρησιμοποιείται από αυτούς σαν…ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ίσως και σαν δικός τους…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. Διαβάστε «ΚΟΛΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ TRUMP ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ;;;».

Διαβάστε και «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!! ».

Και όλ’ αυτά εξυπηρετούν έναν και μοναδικό σκοπό….ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και, απ’ό,τι φάινεται, είναι ο ΤΡΑΜΠ που παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό! Όσο και να αγούγονται «τρελά» αυτά τα πράγματα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ολ’ αυτά γιατί αυτά που «προφητεύθηκαν» προ δεκαετιών τόσο για την 11η Σεπτ. του 2001 όσο και για τον Τράμπ, έχουν επαληθευτεί 100 τοις 100…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=WtR7m3jHbcY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

‘Αλεξ Τζόουνς: Ο Τράμπ είναι ο…ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ άνθρωπος • ο συνδεσμός Τράμπ & Ιλλουμινατι

‘Αλεξ Τζόουνς: Ο Τράμπ είναι ο…ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ άνθρωπος • ο συνδεσμός Τράμπ & Ιλλουμινατι

‘Αλεξ Τζόουνς: Ο Τράμπ είναι ο…ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ άνθρωπος • ο συνδεσμός Τράμπ & Ιλλουμινατι

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr