Home Greek News Viral η εξεζητημένη εμφάνιση Κατρούγκαλου με κουστούμι και σαγιονάρα (Photo)

Viral η εξεζητημένη εμφάνιση Κατρούγκαλου με κουστούμι και σαγιονάρα (Photo)

by _
0 comment 138 views

Viral η εξεζητημένη εμφάνιση Κατρούγκαλου με κουστούμι και σαγιονάρα (Photo)

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε πολύ προσεγμένες εμφανίσεις, αυτή τη φορά όμως ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος παρέκκλινε από τη συνήθειά του αυτή.

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ εμφανίστηκε σε εκδήλωση ναι μεν με ένα καλοκαιρινό κοστούμι, πιθανότατα λινό, σε μπεζ χρώμα, το οποίο συνδύασε μάλιστα με μία γαλάζια ποσέτ, η επιλογή που έκανε για υπόδημα εξέπληξε τους πάντες.

Αυτό γιατί ο κ. Κατρούγκαλος αντί για παπούτσι επέλεξε να βάλει σαγιονάρα…

Τη σχετική φωτογραφία ανήρτησε στο Facebook ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Δράσης Αντύπας Καρίπογλου, και έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Πολλοί απόρησαν με την συγκεκριμένη ενδυματολογική του επιλογή, η οποία, υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και την παρέμβαση της… αστυνομίας της μόδας.

Η αλήθεια, ωστόσο, φαίνεται πώς βρίσκεται σε ένα… ατύχημα, και όχι σε κάποιο στιλιστικό ατόπημα του υπουργού.

Όπως έγραψε η κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου», ο υπουργός εξήγησε ότι είχε ένα μικρό ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, καθώς, αντί να ανοίξει το κρύο νερό, άνοιξε το καυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έγκαυμα στα πόδια του.

Ήταν μάλιστα τέτοιο το κάψιμο, που αναγκάστηκε να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με την ίδια πηγή…

Σχετικό… ρεπορτάζ είχε και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που έγραψε: «Εγκαύματα και στα δύο του πόδια υπέστη εξαιτίας ενός μικρού ατυχήματος ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Παρόλα αυτά αυτά όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσσηνία όπου επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων και την Πυροσβεστικη στην Καλαμάτα για να εμψυχώσει και να συγχαρεί τους πυροσβέστες που δίνουν μάχες στα μέτωπα των πυρκαγιών».

 

 

Πηγή:

https://www.lykavitos.gr/archives/474014?utm_source=wpautopublish&utm_medium=facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr