Home Greek News Σκληρή απάντηση Νικολόπουλου στην εφημερίδα «Μακελειό»

Σκληρή απάντηση Νικολόπουλου στην εφημερίδα «Μακελειό»

by _
0 comment 136 views

Σκληρή απάντηση Νικολόπουλου στην εφημερίδα «Μακελειό»

Σκληρή απάντηση στην εφημερίδα «Μακελειό» από τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο σχετικά με δημοσιεύμά της για τον ίδιο.
Ο Νίκος Νικολόπουλος με δήλωσή του χαρακτηρίζει εντελώς ψευδή όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα και απαντά στην εφημερίδα.
Αναλυτικά η απάντηση του Νίκου Νικολόπουλου:
«Δυστυχώς, τόσο εγώ, όσο και η σύζυγός μου, πέσαμε ακόμη μία φορά θύματα δημοσιογραφικής σπέκουλας και ασυδοσίας στη χρήση της δημοσιογραφικής «πένας».
Η εφημερίδα «Μακελειό» και η αντίστοιχη ιστοσελίδα της, αδίκως, παρανόμως και -κυρίως- κατά τρόπο ανήθικο και εντελώς κατάπτυστο, μας ενέπλεξε από κοινού σε μία υπόθεση, με το πραγματικό περιεχόμενο της οποίας ουδεμία σχέση έχουμε. Οι σκοπιμότητες μίας τέτοιας δημοσίευσης είναι πολλές και πολυδιάστατες, πάντως ουδεμία σχέση έχουν με την δημοσιογραφική υπηρεσία στην αλήθεια, όπως και οι αντίστοιχοι, προβοκατόρικα κατασκευασμένοι σκανδαλώδεις τίτλοι, υπότιτλοι, υπέρτιτλοι και λεζάντες, οι οποίοι παραμένουν εντελώς ψευδείς.
Και τούτο διότι αυτός που παρέδωσε στους υπεύθυνους της ανωτέρω εφημερίδας-ιστοσελίδας, θυμήθηκε επτά χρόνια μετά να ανασύρει μία υπόθεση του 2010, προφανώς με σκοπό να προκαλέσει εις βάρος μας κακές εντυπώσεις, ενώ σύντομα θα εκδικαστεί μήνυση που έχουμε καταθέσει εναντίον του. Με άλλα λόγια, το συγκεκριμένο «ρεπορτάζ» είναι εντελώς χαλκευμένο. Και αυτό ενώ οι δημοσιογράφοι και εκδότες καλώς εγνώριζαν ότι η συγκεκριμένη κατάθεση της συζύγου μου Αναστασίας Μανωλοπούλου συνιστούσε συμμόρφωση σε νόμιμη υποχρέωσή της να καταθέσει, υπό την ιδιότητα του μάρτυρα, τα όσα αληθή γνώριζε στις εισαγγελικές και ανακριτικές Αρχές και όχι βεβαίως ό,τι θα ήθελε να έχει καταθέσει ο άνθρωπος που αποτέλεσε την «πηγή» σας.
Και εάν είχαν ασκηθεί καλώς τα δημοσιογραφικά καθήκοντα των δημοσιογράφων, κατά τον κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, θα έπρεπε προ της δημοσιεύσεως να έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, προκειμένου να τους γνωρίσουμε ότι εδώ και επτά (!) χρόνια, η «πηγή» τους εμμένει στους ίδιους συκοφαντικούς εις βάρος μας ισχυρισμούς, χωρίς βεβαίως να πείθει τον οιοδήποτε ελλείψει της ελάχιστης σοβαρότητας και αλήθειας των όσων ισχυρίζεται. Οι μέθοδοι και ο τρόπος που ακολουθεί είναι γνωστοί στην πόλη μας και όχι μόνον, μέσω της καπηλεύσεως των ονομάτων γνωστών και αναγνωρίσιμων δημόσιων προσώπων που προσπαθεί να εμπλέξει, προσφέροντας σε αυτούς «πιασιάρικα» θέματα, αποκλειστικά και μόνο για την πρόκληση ενδιαφέροντος.
Το μένος που έχει η συγκεκριμένη «πηγή» στο πρόσωπο μας είναι ολοφάνερο, γνωστό και παροιμιώδες και κατακριτέο στην κοινωνία της Πάτρας, όπου όλοι γνωριζόμαστε, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε ειδικοί να το «λύσουμε».
Συνεπώς, σχετικά με τα όσα εις βάρος μας ψευδή, προσβλητικά και καθολικά συκοφαντικά γεγονότα διαλαμβάνει η σχετική «δημοσίευση», η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν εμπλέκομαι ούτε εγώ ούτε η σύζυγός μου Αναστασία Μανωλοπούλου, στην υπόθεση που αναφέρεται και η οποία -για την δημοσιογραφική πληρότητα του απαράδεκτου «ρεπορτάζ» -το οποίο δυστυχώς δεν υπηρετήσατε- δεν πήγε ποτέ στην δικαστική αίθουσα και ουδέποτε κάποιος δικάστηκε ή καταδικάστηκε για τις αποδιδόμενες βδελυρές πράξεις που αναφέρονται στο δημοσίευμα.
Αντιθέτως, είναι ευρέως γνωστή και κοινωνικά αναγνωρισμένη η ευαισθησία μας για τα παιδιά και οι θερμοί αγώνες μας για την προστασία της ανηλικότητας.
Την αλήθεια όμως την έχουμε διεκδικήσει με την προσφυγή μας στην Δικαιοσύνη, και περιμένουμε την εκδίκαση γιατί σε αυτό το θέμα δεν σηκώνουμε «μύγα στο σπαθί μας», ευελπιστούμε δε, ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα και ιστοσελίδα θα δείξει το ανάλογο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου για την πηγή της, η οποία θα αποφανθεί και για την αξιοπιστία των όσων ισχυρίζεται. Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τους συγκεκριμένους εις βάρος μας ψευδείς, προσβλητικούς και καθολικά συκοφαντικούς εις βάρος μας ισχυρισμούς, ρητώς επιφυλασσόμενοι της ασκήσεως παντός νομίμου δικαιώματός μας μέσω του πληρεξούσιου Δικηγόρου μας.
Καλούμε λοιπόν την εφημερίδα και ιστοσελίδα «Μακελειό» να αναδημοσιεύσει αυτοτελώς την παρούσα, τόσο στο εξώφυλλο της εφημερίδας, όσο και στη κεντρική σελίδα της, δηλώνοντας ρητώς ότι επιφυλασσόμεθα της ασκήσεως παντός νομίμου δικαιώματός μας κατά παντός υπευθύνου».

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/skliri-apantisi-nikolopoulou-stin-efimerida-makelio

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr