Home Greek News Το σπουδαιότερο παιχνίδι μπάσκετ που δεν είδε ποτέ κανείς

Το σπουδαιότερο παιχνίδι μπάσκετ που δεν είδε ποτέ κανείς

by _
0 comment 116 views

Το σπουδαιότερο παιχνίδι μπάσκετ που δεν είδε ποτέ κανείς

Στο Μονακό η Dream Team του 92 έκανε προπόνηση λίγο πριν τρελάνει τον πλανήτη

Φανταστείτε να βλέπατε από κοντά την Dream Team των ΗΠΑ σε αγώνα επίδειξης, λίγες μέρες πριν το Ολυμπιακό τουρνουά της Βαρκελώνης το 1992.

Κι όμως στο Μόντε Κάρλο, έλαβε μέρος το… διπλό στο οποίο αγωνίστηκαν όλοι οι αστέρες εκείνης της σπουδαίας ομάδας, η οποία στις 8 Αυγούστου του 1992 ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, νικώντας την Κροατία με 117-85.

Στις 22 Ιουλίου του 1992 οι Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Μπερντ, Πίπεν, Ρόμπινσον, Μπάρκλεϊ, Ντρέξλερ, Γιούιν, Μαλόουν, Στόκτον, Μάλιν και Λέτνερ, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν ένα διπλό, το οποίο αν γινόταν γνωστό θα το παρακολουθούσε πλήθος κόσμου.

Ήταν ένα ματς για το οποίο ο «Air» είχε δηλώσει πως ευχαριστήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο στην καριέρα του. Άλλωστε σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι ήρθαν αντιμέτωποι οι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου εκείνη την εποχή

Για να μη χαθεί αυτός ο μαγικός αγώνας, ο προπονητής της ομάδας, Τσακ Ντέιλι είχε πει σε έναν βοηθό του να τραβήξει video. Ίσως να ήταν το σπουδαιότερο (ανεπίσημο) παιχνίδι μπάσκετ όλων των εποχών.

Πηγή: gazzetta.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr