Home Greek News Ο μεγάλος Γιώργος Τρομάρας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «Αυτό το παλιόπαιδο ο Βαξεβάνης έγραψε ότι είμαι ακροδεξιός. Καμία ανάμειξη δεν έχω με την πολιτική και….»

Ο μεγάλος Γιώργος Τρομάρας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «Αυτό το παλιόπαιδο ο Βαξεβάνης έγραψε ότι είμαι ακροδεξιός. Καμία ανάμειξη δεν έχω με την πολιτική και….»

by _
0 comment 242 views

Ο μεγάλος Γιώργος Τρομάρας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «Αυτό το παλιόπαιδο ο Βαξεβάνης έγραψε ότι είμαι ακροδεξιός. Καμία ανάμειξη δεν έχω με την πολιτική και….»

Με την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ επικοινώνησε ο θρύλος της πάλης, Γιώργος Τρομάρας. Εμφανίστηκε θυμωμένος με δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με την πολιτική. «Ο καθένας έχει τις ιδεολογικές του απόψεις. Όμως εγώ δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική, δεν εμπλέκομαι με την πολιτική και δεν θα ανακατευτώ με αυτή γιατί είμαι υπεράνω κομμάτων. Κρίμα γι αυτό το παλιόπαιδο τον Βαξεβάνη που πάει από δω και από εκεί και έγραψε ότι είμαι ακροδεξιός. Λυπάμαι που έφτασα να κάνω διαψεύσεις, μετά από τόσα χρόνια δουλειάς και προσφοράς, χωρίς καμία σύνταξη και απολαβή από το Κράτος, στηριζόμενος στις δικές μου δυνάμεις»…

Γεννήθηκε το 1947 σε ένα μικρό χωριό με θέα την Λίμνη Τριχωνίδα, την Αγία Σοφία. Απο πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυική δύναμη. Έχει χαρακτηριστεί ως ο σύγχρονος Ηρακλής, καθώς εκτός απο πρωτοπαλαιστής καταφέρνει και πράγματα ανθρωπίνως ακατόρθωτα. Μερικά εξ’αυτών είναι το λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχίων.

Τα παιδικά του χρόνια όπως έχει πει και ο ίδιος ήταν δύσκολα, η αγάπη του όμως για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα ως τον νέο Έλληνα Ηρακλή. Ο Γιώργος Τρομάρας είναι ο συνεχιστής των λαικών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών, ενώ πλέον είναι ο τελευταίος λαϊκος ήρωας. Έχει εκφράσει το παράπονο του πάνω σε αυτό, λέγοντας «θέλω να δω έστω και δέκα νέους με κλίση πάνω στην πάλη και στις μυικές ικανότητες, ώστε να βρεθούν συνεχιστές», όπως επίσης οτι «εάν σταματήσω εγώ αυτό που κάνω, θα σβήσει εξ’ ολοκλήρου». Παράλληλα έχει εκφράσει το παράπονο του σχετικά με την αδιαφορία που δείχνει η πολιτεία απέναντι στο συγκεκριμένο άθλημα, στην άθληση γενικά, αλλά και στον ίδιο. Παρόλο που η πολιτεία δεν του παρέχει ούτε ιατρική περίθαλψη, δε σταματά να κάνει αυτό που έχει τόσο πολύ αγαπήσει και που έκανε τον κόσμο να αγαπήσει τον ίδιο. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιό τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα. Ο Γιώργος Τρομάρας έχει παρουσιάσει χιλιάδες προγράμματα επίδειξης μυικής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω απο 35 κράτη. Εξάλλου όπως έχει και ο ίδιος δηλώσει δεν είναι ο άνθρωπος των λόγων, αλλά των έργων. Έχει παρουσιάσει προγράμματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου σε όλη την Ελλάδα, πάντα με περισσότερο το ηθικό δίδαγμα.  Επανειλημμένα όταν παρουσιάζεται ενώπιων νέων παιδιών, τόνιζει πάντα το «μακριά απο τσιγάρα και βλαβερές ουσίες και προπαντός απο τη μάστιγα του αιώνος, τα ναρκωτικά». Σε κάθε του πρόγραμμα και συνένευξη δεν παραλείπει να μιλήσει για την πίστη του, για την θρησκεία, την οικογένεια. Όπως έχει πει «η πίστη είναι το Α και το Ω».

Ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει:

Ο Θανάσης στην χώρα της Σφαλιάρας, 1976
1922, 1978 (παλαιστής)
Παγίδα στην Ελλάδα, 1982
Παπασούζας φαντομάς, 1983, (Γιώργος Τρομάρας)
Τα καθάρματα 1984, («Μαύρος πάνθηρας»)
Άλλες τον προτιμούν γουλί, 1986
Η επιστροφή των καθαρμάτων, 2003

Πηγή:

Ο μεγάλος Γιώργος Τρομάρας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: “Αυτό το παλιόπαιδο ο Βαξεβάνης έγραψε ότι είμαι ακροδεξιός. Καμία ανάμειξη δεν έχω με την πολιτική και….”

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr