Home Greek News 60 χρόνια προγραμματισμού της προεδρίας του Ντόναλντ Τράμπ! ΟΛΑ προσχεδιασμένα από τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!

60 χρόνια προγραμματισμού της προεδρίας του Ντόναλντ Τράμπ! ΟΛΑ προσχεδιασμένα από τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!

by _
0 comment 235 views

60 χρόνια προγραμματισμού της προεδρίας του Ντόναλντ Τράμπ! ΟΛΑ προσχεδιασμένα από τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ)…!!!…

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!»…

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 8:35 πμ, 06 Αυγ. 2017

Το κλειδί εδώ προκειμένου κάποιος να καταλάβει τι παίζεται εδώ είναι η εβραϊκή Γεματρία (Gematria). Οι Εβραίοι Καμπαλισταί την χρησιμοποιούν για να περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα στο κοινό για το τι έχουν εν τω γίγνεσθαί για το…ΙΔΙΟ, όπως θα δείτε στην περίπτωση της προεδρίας του…ΤΡΑΜΠ.

Λοιπόν, ο «Ντόναλντ» στα Αγγλικά, “Donald”, ίσον τον αριθμόν 119 και αυτόν τον αριθμόν τον βλέπουμε παντού σε ταινίες του Χόλιουντ, ιδιαίτερα ταινίες, όπως «Η Επιστροφή στο Μέλλον Μέρος 2» (πατήστε εδώ και εδώ και εδώ), όπου ο κεντρικός χαρακτήρας είναι σαφώς μία προεικόνισις του ίδιου του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. Στην «Η Επιστροφή στο Μέλλον Μέρος 2», ο χαρακτήρας «Μπίφ Τάνεν» (Biff Tannen) είναι σαφώς μια προεικόνισης του Ντόναλντ Τράμπ. Δεν τα λέγω εγώ, αλλά ο κ παραγωγός της ταινίας Μπομπ Γκέιελ (Bob Gale)!!! Ο ίδιος αριθμός, 119, τυχαίνει να είναι επίσης μια σαφέστατη αναφορά στην…11η Σεπτ. του 2001 (11η 9ου, 911 στα Αγγλικά) και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Τράμπ είναι καλά συνδεδεμένος με το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 μιας και έγραψε ο ίδιος ένα «προφητικό» βιβλίο για αυτό ενάμιση χρόνο ΠΡΙΝ το ύπαρκτο γεγονός (πατήστε εδώ), είναι προσωπικός φίλος των ΕΒΡΑΙΩΝ (πατήστε εδώ) που μας χρύπησαν εκείνην την ημέρα και αφήνει ο ίδιος να εννοηθεί πως είχε εμπλοκή σε αυτό το τεράστιο έγκλημα (εδώ) !!!

ΑΞΙΟΣΗΜΕΊΩΤΟ επίσης είναι το γεγονός πως, παρ᾽ολο που διεξήθησαν οι προεδρικές εκλογές στις 8 Νοεμ. 2016, ανακηρύχθηκε ο Τράμπ ο νικητής στις…9 Νοεμβρίου…!!!…11/9 (911).

Ο “Trump” στην Γεματρία παράγει τον αριθμόν 88 που βλέπουμε κι αυτόν συνυφασμένον σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ.

Κρατήστε αυτά τα νούμερα γιατί όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, παίζουν τεράστιον ρόλον στον προβλεπτικό προγραμματισμό που προετοιμάζει υποσυνείδητα το κοινό να δεχθεί την εν τέλει…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ του από τον «αγαπημένο» του…DONALD (119) TRUMP (88)…

-από το κανάλι LXXXVIII finis temporis

https://www.youtube.com/watch?v=9tYWt5frKUo

https://www.youtube.com/watch?v=V2RaFWtsnvk

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr