Home Greek News Κώστας Βαξεβάνης: Καταδικάστηκε σε 8 μήνες για συκοφαντική δυσφήμιση της συζύγου Στουρνάρα

Κώστας Βαξεβάνης: Καταδικάστηκε σε 8 μήνες για συκοφαντική δυσφήμιση της συζύγου Στουρνάρα

by _
0 comment 151 views

Κώστας Βαξεβάνης: Καταδικάστηκε σε 8 μήνες για συκοφαντική δυσφήμιση της συζύγου Στουρνάρα

Σε φυλάκιση οκτώ μηνών καταδίκασε τον Κώστα Βαξεβάνη το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών στη δίκη που είχε με τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα…

Η απόφαση, που ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το πρόεδρο του δικαστηρίου, αναφέρει ότι έκρινε ένοχο τον εκδότη δημοσιογράφο για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου στην πολύκροτη υπόθεση που αφορά σε προσβλητικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της Λίνας Νικολοπούλου.

Νωρίτερα, την ενοχή του κατηγορούμενου Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου είχε προτείνει ο εισαγγελέας, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Κώστας Βαξεβάνης υποκατέστησε τη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Νικολοπούλου είχε καταθέσει μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη, υποστηρίζοντας πως όσα είχε γράψει σε δημοσίευμα, σε φύλλο της Κυριακής της εφημερίδας του, ήταν ψευδή και έβλαπταν την τιμή και την υπόληψή της.

Συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ο κεντρικός τίτλος ανέφερε «Οικογένεια Στουρνάρα. Μεγάλος έρωτας με τις φαρμακοβιομηχανίες», με υπότιτλους «Ο Γιάννης Στουρνάρας μιλάει σε εκδηλώσεις για το φάρμακο, αν και δεν είναι η ειδικότητά του και η οικογενειακή επιχείρηση εισπράττει τις χορηγίες των φαρμακευτικών εταιρειών» και «ακόμη και 400.000 € διέθεσε το υπουργείο Υγείας στην εταιρεία της Λίνας Στουρνάρα μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ για να μπορέσει να κάνει ανάθεση χωρίς διαγωνισμό».

Σύμφωνα με την κυρία Νικολοπούλου, όλα όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα αυτά, τόσο στην πρώτη σελίδα όσο και στα άρθρα που δημοσιεύονται στις σελίδες, είναι εξ ολοκλήρου ψευδή και συκοφαντικά.

Πηγή: http://www.pronews.gr/koinonia/620087_kostas-vaxevanis-katadikastike-se-8-mines-gia-sykofantiki-dysfimisi-tis-syzygoy

Δείτε επίσης!….

Tο ύπουλο σχέδιο Κ.Βαξεβάνη εναντίον πράκτορα της ΕΥΠ Κώς.Αγγελάκη – Ηχητικό Ντοκουμέντο

https://www.youtube.com/watch?v=YXDvqmueW28

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr