Home Greek News Χωρίς όρια: Τους ηγέτες της αντιπολίτευσης συνέλαβε ο δικτάτορας Μαδούρο (Video)

Χωρίς όρια: Τους ηγέτες της αντιπολίτευσης συνέλαβε ο δικτάτορας Μαδούρο (Video)

by _
0 comment 169 views

Χωρίς όρια: Τους ηγέτες της αντιπολίτευσης συνέλαβε ο δικτάτορας Μαδούρο (Video)

Πηγή: http://www.lykavitos.gr/archives/472273?utm_source=wpautopublish&utm_medium=facebook

Στη σύλληψη των ηγετών της αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπεζ και Αντόνιο Λεντέσμα,προχώρησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αρχές της Βενεζουέλας, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Σε μήνυμά της στο Twitter η σύζυγος του Λόπεζ, Λίλιαν Τιντόρι έγραψε: «Μόλις πήραν τον Λόπεζ από το σπίτι. Ο Μαδούρο θα είναι υπεύθυνος, αν του συμβεί οτιδήποτε». Μάλιστα ανέβασε και βίντεο με τους αστυνομικούς να παίρνουν μαζί τους τον συζυγό της.

Ο Λεοπόλδο Λόπεζ είχε καταδικαστεί ως επικεφαλής των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 43 άνθρωποι το 2014 και είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Νικολάς Μαδούρο, μετά τις αιματοβαμμένες εκλογές για την ανάδειξη της συντακτικής συνέλευσης, είχε απειλήσει με φυλάκιση τους ηγέτες, που αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, καλώντας τους πολίτες της Βενεζουέλας σε κλιμάκωση των διαδηλώσεων.

Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ προχώρησαν στην λήψη μέτρων προσωπικά κατά του Μαδούρο, «παγώνοντας» τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία του, ενώ παράλληλα απαγορεύεται στους Αμερικανούς να έχουν οποιεσδήποτε συναλλαγές μαζί του.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr