Home Greek News ΚΟΜΙΣΙΟΝ : ΕΙΣΤΕ… ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!

ΚΟΜΙΣΙΟΝ : ΕΙΣΤΕ… ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!

by _
0 comment 171 views

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΕΙΣΤΕ… ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!

Με τον πιο απροκάλυπτο πλέον τρόπο η Κομισιόν, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων αποφάσεις ελληνικού διδακτηρίου, αθωώνει τον κύριο αυτό που μας έριξε στα μνημόνια και ουσιαστικά μας αποκαλεί Μπανανία, που θα πρέπει να σκύβει το κεφάλι και να τρώει σφαλιάρες από τους ευρωπαίους δυνάστες της. Και την ίδιας ώρα καταγγέλλουν τον Ερντογάν για… έλλειμμα δικαιοσύνης. Ύστερα δεν έχει δίκαιο ο σουλτάνος να τους τα πετάει στα μούτρα ;

Όπως αναφέρεται, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σημείωσε σε ανακοίνωσή της ότι θεωρεί αξιόπιστα τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ από το 2010 έως το 2015. Σχολιάζοντας την καταδίκη του Ανδρέα Γεωργίου ανακοίνωσε ότι λαμβάνει υπόψη της την απόφαση του δικαστηρίου, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι η σημερινή απόφαση δεν είναι σύμφωνη με την προηγούμενη απόφαση του δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, κληθείσα να σχολιάσει την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τον Γεωργίου, η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Πιερ Μοσκοβισί, απάντησε:

«Η ανεξαρτησία των στατιστικών υπηρεσιών στα κράτη -μέλη μας αποτελεί βασικό πυλώνα της εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προστατεύεται από το δίκαιο της ΕΕ. Λαμβάνουμε υπόψη τη σημερινή ειδική απόφαση, η οποία παρατηρούμε ότι δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση σε προηγούμενη διαδικασία.

» Κατανοούμε ότι η σημερινή απόφαση είναι ανοικτή για προσφυγή για νομικούς λόγους ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και την ακρίβεια των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κατά την περίοδο 2010-2015 και μετά.»

Αυτά λοιπόν από την φίλη μας Κομισιόν για την Μπανανία του Γιουνανιστάν

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr