Home Greek News Οι άνθρωποι των Γερμανών και των Τούρκων κάνουν σχέδια…

Οι άνθρωποι των Γερμανών και των Τούρκων κάνουν σχέδια…

by _
0 comment 114 views

Οι άνθρωποι των Γερμανών και των Τούρκων κάνουν σχέδια…

Πατήστε εδώ… https://www.scribd.com/document/355247631

28 Ιουλίου 2017 στο Δημαρχείο Ρόδου συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και του ομολόγου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Καμαρώστε τους Γερμανοτσολιάδες…των Τούρκων

Και οι δύο αυτοί Δημάρχοι της χώρας μας είναι «άνθρωποι» των Γερμανών και των Τούρκων, έχουν για μέντορες τους ΦΟΥΧΤΕΛ.

Είναι τα ίδια πρόσωπα που τους έμαθαν τις «μεγάλες μπίζνες» μεταξύ αυτών και την μπίζνα με σκουπίδια σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαν στην Γερμανία. Εκεί έκλεισαν τις συμφωνίες…!!!

Είναι οι «Έλληνες» δήμαρχοι που επιλέγουν τις γερμανικές τράπεζες για να κρύψουν τα χρήματα τους όταν τους «ψάχνει το ΣΔΟΕ. Στη λίστα των “105” του ΣΔΟΕ των περιπτώσεων της αυτοδιοίκησης… που περιλαμβάνονται και εξετάζονται για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό, στα ονόματα (μεταξύ πολλών άλλων) είναι και του «κυρίου» ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου (ν. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ) http://www.saronicmagazine.com/?p=14105

Είναι οι άνθρωποι των Γερμανών και των Τούρκων που με την πρώτη ευκαιρία, για να δείξουν την υποτακτικότητα τους σε Γερμανούς και Τούρκους δεν διστάζουν να τους γλείψουν ακόμα και τα @ρχίδι@ κάνοντας μας σκυλορέζιλο στους Τούρκους.

Μετά τα γλειψίματα των τούρκικων @ρχιδι@ν οι ίδιοι Δημάρχοι πάνε Γερμανία και μας βρίζουν όλους εμάς τους Ελληνες και την ίδια τους την πατρίδα, αποκαλώντας μας βρώμικους και διεφθαρμένους. https://www.scribd.com/doc/97280121 https://www.scribd.com/doc/97279880

Χάθηκε και το Λαμόγιο ο Γιάννης Φιλιππάκης ο εκ-δότης της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» https://www.scribd.com/document/340443454

Είναι οι ίδιοι «Έλληνες» Δήμαρχοι που τους δίνουν συγχαρητήρια οι Τούρκοι για τις υπηρεσίες τους…!!!

Πρόκειται για τους ίδιους Δημάρχους που διαχειρίζονται ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ στα ταμεία τους, και κλεμμένες μετοχές, ενώ παριστάνουν τα παγώνια, με τις πληρωμένες «πλάτες» των Εισαγγελικών Αρχών της Κολομβίας των Βαλκανίων, της Ρόδου κα.

ΑΥΤΟΥΣ …να τους χαίρεστε, μαζί και τον Πρωθυπουργό σας που έχει χάσει το μέτρημα των Μνημονίων, αυτόν που υπογράφει ότι του δώσουν, ακόμα και λευκές σελίδες χαζοχαμογελώντας παρέα με τα ΛΑΜΟΓΙΑ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr