Home Greek News Ήθελε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Ήθελε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

by _
0 comment 149 views

Ήθελε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Τα φορολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Λιονέλ Μέσι, τον οδήγησαν να θέλει να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα πέρσι το καλοκαίρι επιθυμούσε να φύγει για να πάει να βρει τον Πεπ Γκουραδιόλα, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν ήθελε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να τον χάσει.

Στις 6 Ιουλίου 2016 ο πατέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ τηλεφώνησε στον εκτελεστικό διευθυντή της Σίτι λέγοντάς του ότι ο Μέσι ήθελε να φύγει. Τέσσερις μέρες μετά, ο Γκουαρδιόλα έφτασε στο Μάντσεστερ για χάρη των «πολιτών» και ενημερώθηκε ότι ο 30χρονος άσος ήθελε να τον δει προσωπικά.

Σε συνάντηση που είχαν, ο Μέσι είπε στον Καταλανό προπονητή ότι νιώθει παγιδευμένος και φοβισμένος στο ενδεχόμενο να πάει φυλακή για 21 μήνες λόγω τον φορολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Στη συνέχεια ο πατέρας του Αργεντινού ενημέρωσε τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα για την κατάσταση. Η απάντηση του Μπαρτομέου ήταν πως δεν πρόκειται να τον αφήσουν να φύγει. Λίγες μέρες αργότερα, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» συναντήθηκε με τον Λέο Μέσι και του είπε πως δεν θέλει καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγει. Τελικά μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα.

http://www.24betgr.com/archives/41789?utm_source=wpautopublish&utm_medium=facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr