Home Greek News Ο Ιωάν. Κουντούρης στο Hellas FM για τον Ράινς Πρίμπους, Τραμπ και μια είδη-βομβα για τον Κώστα Βαξεβάνη!

Ο Ιωάν. Κουντούρης στο Hellas FM για τον Ράινς Πρίμπους, Τραμπ και μια είδη-βομβα για τον Κώστα Βαξεβάνη!

by _
0 comment 228 views

Ο Ιωάν. Κουντούρης στο Hellas FM για τον Ράινς Πρίμπους, Τραμπ…

και…

Το χουνέρι του επιτελείου ΓΑΠ εις βάρος του Κώστα Αγγελάκη, πράκτορα της ΕΥΠ – στο κόλπο κι ο Κώστας ο…Βαξεβάνης–Μερος 1ο

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 30 Ιουλ. 2017 | JohnKountouris.com

Το κομμάτι για τον Κώστα Βαξεβάνη είναι στο τέλος της εκπομπής, αλλά θα βγώ είτε αύριον, 31 Ιουλ. στις 9 η ώρα το βράδυ Νέας Υόρκης, είτε μεθαύριον, στο ίδιο ραδιόφωνο, Hellas FM από την Νέα Υόρκη, για να μιλήσω και πάλι για το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ. Οπότε, συντονιστείτε ΟΛΟΙ όπου κι αν ευρίσκεσθε εν παντί τω κόσμω τούτω, ιδιαιτέρως εκεί εν Ελλάδι, γιατί θα γίνει…ΧΑΜΟΣ…!!!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΑΙ ΠΗΓΑΙ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑΙ ΕΙΣΙ ΔΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΧΕΙ…ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ

Μιλάμε εν προκειμένω για ένα, απ’ ό,τι φαίνεται, και σύμφωνα με ένα ηχητικό ντοκουμέντο που έχουμε στα χέρια μας, καλά συντονισμένο σχέδιο για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ ενος Έλληνος ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π., από πλευράς σκοτεινών τύπων που συνδέονται τόσον με τον Γιώργο τον Παπανδρέου όσον και με τον Κώστα τον…ΒΑΞΕΒΑΝΗ…!!! 

Για περισσότερα για την υπόθεση του κ Κώστα Αγγελάλη, διαβάστε το πρόσφατο εξώδικό του προς τον κ Κώστα Βαξεβάνη: Ο Κώς. Βαξεβάνης συνεχίζει να βάζει στόχο τον Κώς. Αγγελάκη πράκτορα της ΕΥΠ που εξέθεσε τα σχέδια του αφεντικού του ΓΑΠ εις βάρος της Ελλάδος!

Διαβάστε επίσης το δικό μας άρθρο για το θέμα περι της απολύσεως του Ρ.Πρίμπους με τίτλο ««Ξεφορτώθηκε» τον…ΕΛΛΗΝΑ Reince Priebus ο…ΤΡΑΜΠ!!! «ΕΦΑΓΕ» ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ Ο ΔΗΘΕΝ «ΦΙΛΕΛΛΗΝ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!» διότι σε αυτό αναφέρεται ο κ Βικέντιος ο Μαλαματένιος στη διάρκεια της εκπομπής.

Για την άληθεια για τον Τράμ, διαβάστε και «Ο Ιωάν. Κουντούρης στην εκπομπή «Ελεύθερη Γνώμη» για τους απατεώνες Τσίπρα και Καμμένο και την ξαφνική «αγαπή» για τον…ΤΡΑΜΠ!»

Συζητήσαμε επίσης την αλήθεια περι του ΔΝΤ σε σχέση με την Ελλάδα και όχι μόνο. Περισσότερα εδώ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Το ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ είναι το ΔΝΤ! Πως αυτό επηρεάζει και την Ελλάδα…

 Δείτε τώρα την εκπομπή!

https://www.youtube.com/watch?v=DjwZGXsejFM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr