Home Greek News «Ξεφορτώθηκε» τον…ΕΛΛΗΝΑ Reince Priebus ο…ΤΡΑΜΠ!!! «ΕΦΑΓΕ» ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ Ο ΔΗΘΕΝ «ΦΙΛΕΛΛΗΝ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

«Ξεφορτώθηκε» τον…ΕΛΛΗΝΑ Reince Priebus ο…ΤΡΑΜΠ!!! «ΕΦΑΓΕ» ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ Ο ΔΗΘΕΝ «ΦΙΛΕΛΛΗΝ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 135 views

Ξεφωρτόθηκε τον…ΕΛΛΗΝΑ Priebus (Πρίμπους) ο…ΤΡΑΜΠ!!! Ο ΤΡΑΜΠ “ΕΦΑΓΕ” ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ!!!

Τράμπ προς Priebus: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ!

«ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ» ΤΟ…«ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ» ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Και κλααάμα ο Πάνος ο…ΠΙΚΡΑμμένος…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρης | Λος Άντζελες | 14:58, 28 Ιουλ. 2017 | JohnKountouris.com

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Έλληνας δημοσιογράφος που έχει ασχοληθεί εδώ και ενά μισή χρόνο με τον…ΥΠΑΡΚΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ καθώς και παρελθόν του Τράμπ δεν είναι άλλος από τον υποφαινόμενο από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (Δείτε το παρακάτω άρθρο μου) Όλα όσα έχω ειπεί και γράψει για τον Τράμπ έχουν επαληθευτεί 100 τοις 100. Στην εκπομπή «Ελεύθερη Γνώμη» (πατήστε εδώ) έχω μιλήσει πολλές φορές για το γέννημα και θρέμμα της…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ και πως δεν είναι άλλος από έναν άλλο συνηθισμένο πράκτορα των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ (πατήστε εδώ) που είναι η ύπαρκτη εξουσία σε αυτήν την χώρα όπως και…ΑΛΛΟΥ στον Δυτικό κόσμο…

Λοιπόν…

Σύμφωνα με το FOX News:

Ο Πρόεδρος Τράμπ αργά την Τετάρτη αντικατέστησε τον αρχηγό του προσωπικού του Reince Priebus με τον γραμματέα της Homeland Security (Υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας), κ. John Kelly, τον διακοσμημένο συνταξιούχο στρατηγό, ο οποίος είχε αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης για την επιβολή της μεταναστευτικής της πολιτικής.

Το σεισμικό κούνημα ανακεφαλαίωσε μια άλλη εβδομάδα ταραγμένη στη Δυτική Πτέρυγα, συγκλονισμένη από τη δημόσια σύγκρουση μεταξύ Priebus και του νέου Διευθυντή Επικοινωνιών του Λευκού Οίκου Anthony Scaramucci. Η πρόσληψη του τελευταίου ώθησε τον γραμματέα Τύπου Σεάν Σπέκερ να παραιτηθεί σε διαμαρτυρία πριν από μία εβδομάδα και αμέσως πυροδότησε τις εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος ο Priebus.

Οι πηγές του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσαν στην Fox News ότι ο Priebus, πρώην Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Ρεπουμπλικανών, παραιτήθηκε κρυφά την Πέμπτη. Το Trump έκανε την ανακοίνωση δημοσίως στο Twitter αργά την Παρασκευή το απόγευμα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λίνκ:

http://www.foxnews.com/politics/2017/07/28/john-kelly-replaces-reince-priebus-as-white-house-chief-staff.html

Εν ολίγοις, ο Τράμπ αντικατέστησε τον Πρίμους με τον Κέλι, ο οποίος μέχρι πρότινος, διατελούσε Υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας που αποτελεί…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ από το Κογκρέσο αλλό το παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη στον Μπούς για να το υπογράψει.  Δημιουργήθηκε με βάση το ΨΕΥΤΟ-«ΧΤΥΠΗΜΑ» της 11ης Σεπτ. του 2001 που δεν έγινε από μερικούς «τρομοκράτες» αλλά από την ίδια την…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ σε συνεργασία με τους ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ! Και σήμερα, το Υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ αποτελεί την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ σε αυτήν την χώρα! Δηλ., έτσι έχουν διειδύσει στην κυβέρνηση μας οι ΕΒΡΑΙΟΙ ιδρύοντας μια εντελώς «ΨΕΥΤΙΚΗ» και ΠΑΡΑΝΟΜΗ «κρατική υπηρεσία» που ΔΕΝ ασχολείται με την δήθεν «ασφάλεια» αυτής της χώρας αλλά με την…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΑΥΤΗΣ…!!!….

Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΕΡΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΣΤΙΑΣ» ΌΛΟ ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΜΑΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ….!!!…

ΤΟ ΥΠ. «ΕΣΩΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ…!!!…

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΠΑΕΙ Ο ΠΡΙΜΠΟΥΣ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ…ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ….ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!….

Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!»…

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

Δείτε επίσης:

https://www.youtube.com/watch?v=39r423-fbvw

https://www.youtube.com/watch?v=9tYWt5frKUo

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr