Home Greek News ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ- »Μ@λ@κ@ς είναι..» [Video]

ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ- »Μ@λ@κ@ς είναι..» [Video]

by _
0 comment 176 views

ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ- »Μ@λ@κ@ς είναι..» [Video]

Μία ακόμη ”χονδροειδέστατη” δήλωση έκανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, εναντίον αυτή τη φορά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Σήμερα, Πέμπτη 27.07.2017, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε ένα ακόμη… μαργαριτάρι. Μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και εξαπέλυσε μία ακόμη επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό (σ.σ. τον έχει αποκαλέσει «τσογλάνι» πολλάκις στο παρελθόν), ωστόσο σήμερα το… τερμάτισε!@-)
Αφορμή ήταν η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στο κανάλι του Alpha, με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καλείται να σχολιάσει την εξής φράση του Αλέξη Τσίπρα: «Άλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… Άλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων».
Χωρίς προφανώς να το σκεφτεί πολύ, απάντησε: «Μ@λ@κ@ς είναι, μ@λ@κίες λέει«, ενώ επανέλαβε αρκετές φορές τον υβριστικό χαρακτηρισμό «τσογλάνι» για τον Πρωθυπουργό.
Ο κ. Πάγκαλος έκανε επίσης λόγο για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση) ότι με το που ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους».
Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη (σ.σ. το επίμαχο απόσπασμα μετά το 06:20)

Πηγη

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr