Όταν οι Ρότσιλντ δολοφόνησαν έναν από τους…ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

Όταν οι Ρότσιλντ δολοφόνησαν έναν από τους…ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14:06, 25 Ιουλ. 2017

Δείτε πρώτα το ακόλουθο βίντεο…

Όταν οι Ρότσιλντ συναντήθηκαν στο Κολοράντο –εκεί που γεννήθηκα εγώ— με τους Συμπεφωτισμένους τους καθώς και τον…ΔΙΑΒΟΛΟ…!!!…

Στο ακόλουθο βίντεο θα δείτε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΡΙΤΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που επιβεβαιώνουν 100 τοις 100 την συμμετοχή της πιο πλούσιας οικογένειας σε όλο τον κόσμο σε…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ και όχι μόνο….

https://www.youtube.com/watch?v=IrO7QMVHNqU

Λοιπόν, σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό “The Spot Light”:

Αποκλειστική για * Το Spotlight *
5 Αυγούστου 1996
Με τη Sasha Rakoczy
 
Η γαλλική αστυνομία διαπίστωσε ότι δολοφονήθηκε ο Amschel Mayor James Rothschild, κληρονόμος της υπέροχης τραπεζικής περιουσίας του Rothschild, σύμφωνα με καλά-τοποθετημένες ευρωπαϊκές πηγές.

Όμως, ο γάλλος πρωθυπουργός Ζακ Σιράκ διέταξε την αστυνομία να κλείσει την έρευνά της. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως αγνόησαν αυτές τις μυστηριώδεις εξελίξεις. Κάποιοι ανέφεραν ότι ο θάνατος ήταν αυτοκτονία, άλλα μέσα τον αγνόησαν εντελώς.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι εφημερίδες που ελέγχονταν από τον Rupert Murdoch, τον ξένο ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης στον κόσμο, αγνόησαν επιμελώς τις αναφορές ότι ο Ρότσιλντ είχε συναντήσει ένα βίαιο τέλος ή τις έβαλαν στις πίσω σελίδες (στα ψιλά) ως απλή “καρδιακή προσβολή”.

Μια έρευνα που διεξήχθη από την εφημερίδα “The Spotlight” έχει αποδείξει ότι ο Rothschild, 41, επενδυτικός τραπεζίτης και ένας γνωστός αθλητής με άριστη υγεία, ανακαλύφθηκε άψυχow στο πάτωμα του μπάνιου της σουίτας του στο πολυτελές Bristol Hotel στο Παρίσι 8 Ιουλίου στις 7:32 μ.μ.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι είχε στραγγαλιστεί με το βαρύ κορδόνι του δικού του μπουρνούζι. Το ένα άκρο του κορδονιού είχε προσαρτηθεί σε μια κρεμάστρα για πετσέτες, σαν να υποδηλώνει ότι ο βίαιος θάνατος του Rothschild προκλήθηκε από την ίδιον.

Δεν υπήρχε σημείωμα αυτοκτονίας, δεν διακρίνεται λόγος ή αιτία για τη διαπίστωση μιας αυτοκτονίας, γνώστες πηγές λένε.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ ΝΑ “ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ” ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

Με την ευκαιρία της «ταφής» αυτής της ιστορίας, είναι προφανές ότι δολοφονήθηκε ο Amschel. Γιατί;;; Γιατί σύμφωνα με την «Spotlight» και τον γνωστό καθηγητή, αντινεοταξίτη ερευνητή και εφευρέτη του επιτραπέζιου παιχνιδιού «Scrabble», Δρ. Henry Makow, ο κ Amschel όχι μόνο δεν ήταν αρκετά στυγνός για την υπόλοιπη οικογένεια (διότη υποτίθεται ότι το κάθε μέλος να είναι πανούργο και να έχει ένα ένστικτο δολοφονικό στις δουλειές του κτλ.), αλλά ήταν και ο…ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ! Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι απ’ο,τι φαίνεται, ο ίδιος ο Amschel δεν γούσταρε ΚΑΘΟΛΟΥ τα σχέδια της οικογενειάς του προς Μια Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως εκφράζονται μέσα από τα…ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ…!!!….

Πηγή:

https://www.henrymakow.com/remembering_the_rothschild_who.html