Home Greek News Το πσίπ RFID…ΕΙΝ’ΕΔΩ! ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορέσει να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς αυτό!

Το πσίπ RFID…ΕΙΝ’ΕΔΩ! ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορέσει να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς αυτό!

by _
0 comment 156 views

Το πσίπ RFID…ΕΙΝ’ΕΔΩ! ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορέσει να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς αυτό!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.24, 25 Ιουλ. 2017

Σϋμφωνα με σημερινό άρθρο της μεγάλης εφημερίδος “USA TODAY“:

Εταιρεία στο Ουισκόνσιν θα εγκαταστήσει μικροτσίπ μεγέθους ρυζιού στους εργαζομένους!

Εταιρεία τεχνολογίας στο Ουισκόνσιν έχει αρχίσει να προσφέρει σε εργαζομένος εμφυτεύματα μικροτσίπ για να μπαίνουν-βγαίνουν από το κτίριο της επιχείρησης και να αγοράζουν τρόφιμα στον τόπο εργασίας.

Καλώς ήλθατε στο μέλλον;

Εταιρεία τεχνολογίας στο Ουισκόνσιν έχει αρχίσει να προσφέρει σε εργαζομένος εμφυτεύματα μικροτσίπ για να μπαίνουν-βγαίνουν από το κτίριο της δουλειάς τους, με σάρωση του χεριού τους, και να αγοράζουν τρόφιμα στον τόπο εργασίας.Είπε το πάρει κάποιος υπάλληλος εκεί είτε όχι, συτό εξαρτάται από τον ίδιον να αποφασίσει.

Η Three Square Market, μια εταιρεία που παρέχει τεχνολογία αιθουσών προσωπικού ή μικρο-αγορών, έχει περισσότερους από 50 υπαλλήλους που σχεδιάζουν να εμφυτευθούν με τις μικρές συσκευές. Το μικροσκοπικό τσιπ, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία RFID ή την αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων, μπορεί να εμφυτευτεί μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη “μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα”, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στο River Falls, Wisc., προβλέπει το μικροτσίπ μεγέθους ρυζιού να επιτρέπει στους εργαζόμενους να πληρώνουν εύκολα για διάφορα είδη, να έχουν πρόσβαση στο κτίριο και τους υπολογιστές τους, όλα με σάρωση του χεριού τους.

«Προβλέπουμε τη χρήση της τεχνολογίας RFID για να οδηγήσει τα πάντα από την πραγματοποίηση αγορών στην αίθουσα προσωπικού, να ανοίξουμε πόρτες, να χρησιμοποιήσουμε συσκευές αντιγραφής, να συνδεθούμε σε υπολογιστές γραφείου, να ξεκλειδώσουμε τηλέφωνα, να μοιραστούμε επαγγελματικές κάρτες, να αποθηκεύσουμε ιατρικές πληροφορίες και ως πληρωμή σε άλλους τερματικούς σταθμούς RFID», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Todd Westby σε δήλωση της εταιρείας. «Αυτή η τεχνολογία, τελικά, θα γίνει τυποποιημένη και θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε ως διαβατήριο, για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και για όλες τις ευκαιρίες αγοράς κλπ.» συμπλήρωσε.

Και ενώ η εμφύτευσις μικροτσίπ σε υπαλλήλους μπορεί να ακούγεται σαν κάτι από μια ταινία τρόμου, η εταιρεία έχει κάνει συνεργασία με τη σουηδική εταιρεία BioHax International, η οποία έχει ήδη πολλούς “τσιπαρισμένους” υπαλλήλους.

Δεν απαιτείται οι υπάλληλοι να λάβουν τα μικροτσίπ, και ο Westby είπε στον σταθμό ότι αυτό δεν συμπεριλαμβάνει παρακολούθηση GPS.

Πηγή

 Μου αρέσει όταν λένε πως το τσιπάρισμα θα είναι μόνο…«εθελοντικό».  Αυτά είναι ΜΠΟΡΔΕΣ διότι το μόνο κάνει ένα τέτοιο μέτρο είναι να εισαγάγετε όλους σιγά-σιγά στον ολισθηρό…ΓΚΡΕΜΟ…!!!….

Διαβάστε τώρα τι είχε καλύψει τον Ιαν. φέτος το STAR για το ίδιο θέμα!….

ΕΙΔΗΣΕΙΣ STAR Εμφυτεύσιμο ΤΣΙΠ RFID 666 στο Ανθρώπινο Σώμα

Διαβάστε τώρα το άρθρο μου που είχα γράψει πριν μηνών για την πρόθεση του Τράμπ να τσιπάρει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!….

https://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.com/2016/11/blog-post_60.html

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο:

RFID is Back, No one will buy and sell without it

https://www.youtube.com/watch?v=GdJ5GKTTtrw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr