Home Greek News CIA υπέρ αριστερών τρομοκρατών: Είναι καλά παιδιά και με τις βόμβες περνάνε… πολιτικά μηνύματα!

CIA υπέρ αριστερών τρομοκρατών: Είναι καλά παιδιά και με τις βόμβες περνάνε… πολιτικά μηνύματα!

by _
0 comment 116 views

CIA υπέρ αριστερών τρομοκρατών: Είναι καλά παιδιά και με τις βόμβες περνάνε… πολιτικά μηνύματα!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεύτερο απανωτό ξεβράκωμα για την κόκκινη τρομοκρατία – τσογλαναρία! Έτσι, μετά την αποκάλυψη και με αποδείξεις πλέον ότι πρόκειται για παρακρατικά τσογλάνια της μνημονιακής συγκυβέρνησης (που έγινε στην περίπτωση της συντρόφισσας Ηριάννας Βασιλειάδη-Λιναρδάκη…), έρχεται στο καπάκι και δεύτερη αποκάλυψη από την CIA ότι τυγχάνουν και δικά της «παιδιά»!

Δόθηκε στην δημοσιότητα, λοιπόν, η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία διεθνώς. Έτσι, οι παγκόσμιοι σατανάδες (δεν πρέπει να μας ξενίζει ο όρος – εκεί είναι η ρίζα του κακού για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας!) κατ’ αρχάς καλύπτουν το πολιτικό κουκούλι των συνιστωσών της κόκκινης τρομοκρατίας (τον ΣΥΡΙΖΑ), αναφέροντας πως «η καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι μεταξύ των υψηλών προτεραιοτήτων της ελληνικής κυβέρνησης» και χαρακτηρίζοντας τους συριζοψεκασμένους «συνεργάσιμους εταίρους στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Εν συνεχεία δε, καλύπτουν και τους ίδιους τους τρομοκράτες, παρουσιάζοντάς τους ως… ακίνδυνους, που απλώς με τις μπομπίτσες τους περνάνε διάφορα… πολιτικά μηνύματα!

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-cia-kaluptei-thn-kokkinh-tromokratia-einai-kala-paidia-dika-mas-me-tis-bo#ixzz4nforFGdr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr