Home Greek News Παράδοση του «ΦΑΚΕΛΟΥ», αντί των «ΕΝΟΧΩΝ»

Παράδοση του «ΦΑΚΕΛΟΥ», αντί των «ΕΝΟΧΩΝ»

by _
0 comment 106 views

Παράδοση του «ΦΑΚΕΛΟΥ», αντί των «ΕΝΟΧΩΝ»

Σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στις 14.07.2017 στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων παρέδωσε στον ομόλογό του της Κυπριακής Βουλής, τον περίφημο «ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ».

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

1. Ο «ΦΑΚΕΛΟΣ» αποτελείται από μαρτυρικές καταθέσεις και αποδείξεις που συνέλεξε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής (συγκροτήθηκε 03.03.1986) με Πρόεδρο τον Χρήστο Μπασαγιάννη και παρέδωσε στην Ολομέλεια της Βουλής στις 31 Οκτωβρίου 1988.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Επιτροπής, το υλικό τηρείται σε 260 φακέλους που φυλάσσονται σε 6 μεταλλικές αρχειοθήκες ασφαλείας στο γραφείο 54, στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής των Ελλήνων.

Από τους 260 φακέλους, παραδόθηκαν μόνο οι 134.

Οι υπόλοιποι 126 γιατί δεν παραδόθηκαν;

Τι περιέχουν;

Με τι κριτήρια επελέγησαν οι 134;
Γιατί παραδόθηκαν μόνο στην Κυπριακή Βουλή και όχι στη δημοσιότητα, στην οποία είπαν ότι θα δωθούν εν ευθέτω χρόνω;

2. Η Εξεταστική Επιτροπή της Κυπριακής Βουλής που συγκροτήθηκε στις 31.01.1989 για τον ίδιο λόγο, εξέδωσε πόρισμα το 2011, το οποίο χαρακτηρίστηκε από ειδικούς ιστορικούς μελετητές και από το μέλος της Επιτροπής Βουλευτή Γ. Γεωργίου, σκόπιμα ελλιπές, μεροληπτικό και κομματικά κατευθυνόμενο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ελληνική Επιτροπή ΔΕΝ κάλεσε και ΔΕΝ εξέτασε Κυπρίους υπηκόους, προφασιζόμενη ότι «τυχόν πρόσκλησή τους θα ήταν αφορμή για ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ερμηνείες», η δε Κυπριακή Επιτροπή ΔΕΝ κάλεσε και ΔΕΝ εξέτασε Έλληνες υπηκόους, ούτε και δέχθηκε όσους προθυμοποιήθηκαν να καταθέσουν με στοιχεία και αποδείξεις.

3. Ποιος είναι ο σκοπός παραδόσεως του «ΦΑΚΕΛΟΥ» της Ελληνικής Επιτροπής;

Οι κκ Πρόεδροι, που κόπτονται για την αποκάλυψη της αληθείας που στενάζει ερμητικά φυλακισμένη 43 χρόνια, αντί να παραδώσουν επιτέλους στην Ελληνική κοινωνία και στη δικαιοσύνη τους ΕΝΟΧΟΥΣ, που οδήγησαν στα κρεματόρια την Κύπρο και τον Ελληνισμό, τους οποίους καλώς γνωρίζουν, συνεχίζουν – όπως οι προκάτοχοί τους – να τους συγκαλύπτουν, με κινήσεις εντυπωσιασμού των αφελών υποτακτικών τους.

4. Τον Μάρτιο του 1975, το Υπουργικό Συμβούλιο απεδέχθη και σύσσωμη η Βουλή επικύρωσε ΟΜΟΦΩΝΑ τις αποφάσεις των Υπουργών Εθνικής Άμυνας Ε. Αβέρωφ και Δικαιοσύνης Κ. Στεφανάκη, περί «ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΚΑΤΑ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ», η οποία ισχύει μέχρι σήμερα !!!
Έκτοτε ΚΑΜΜΙΑ Κυβέρνηση δεν τόλμησε να άρει την απόφαση αυτή και ΚΑΝΕΝΑ Κόμμα ή Πολιτικό πρόσωπο – Ελλάδος και Κύπρου – δεν τόλμησε να ζητήσει την άρση της.

Και δεν τόλμησαν, ούτε όταν ενημερώθηκαν εγγράφως περί αυτού ΑΠΑΝΤΕΣ οι ανωτέρω στις 11.11.2008, από τον Σύλλογο «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974».
ΟΛΟΙ γνωρίζουν, αλλά ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ πεισματικά και απροσχημάτιστα να αποκαλύψουν τα ονόματα και τις πράξεις των ενόχων της τραγωδίας, που ξεκίνησε για τον Ελληνισμό το 1974 και εξελίσσεται σταδιακά μέχρι σήμερα.

5. Επί 24 χρόνια μετά το 1974, δεν τολμούσαν ούτε να προφέρουν ότι έγινε πόλεμος στην Κύπρο και μίλαγαν αόριστα για «τα γεγονότα της εισβολής στην Κύπρο». Γι’ αυτό, τους 1619 Έλληνες και Κύπριους ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, τους βάφτισαν «αγνοούμενους», τους αγνόησαν και τους έκαναν «ΑΓΝΟΗΜΕΝΟΥΣ».

Ωρύονται λοιπόν τα βαθειά λαρύγγια της υποκρισίας και της αυθαιρεσίας – Ελλάδος και Κύπρου- με κατάρες γι’ «αυτούς» που έκαναν το προδοτικό πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και έδωσαν στους τούρκους το 37 % της Κύπρου. Ποτέ όμως δεν τόλμησαν να τιμωρήσουν ή να δικάσουν τους προδότες ή έστω να αποκαλύψουν με στοιχεία και αποδείξεις τα ονόματά τους.

Ακόμα χειρότερα όμως ποτέ δεν τόλμησαν να κάνουν κάτι για να φύγουν οι τούρκοι. Τρέμουν ακόμα και να ψελλίσουν τη λέξη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και κάνουν ό,τι μπορούν για να εκτουρκίσουν το ελεύθερο 63 %, παραδίδοντας έτσι ολόκληρη την Κύπρο στους φίλους τους – εχθρούς μας.

Γι’ αυτό και για πολλά άλλα, ο «ΦΑΚΕΛΟΣ» είναι το άλλοθι και η συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων της συμφοράς των Ελλήνων και η παράδοσή του ένας ακόμα φτηνός θεατρινισμός.

Τώρα, το ποιους προσπαθούν να κοροϊδέψουν με τα ολέθρια ψέματά τους, είναι θέμα δικό τους, αλλά και των προσκυνημένων που αδημονούν να τ’ ακούσουν και λαχταράνε να τα καταπιούν αμάσητα …

Αυτοί, οι εθελόδουλοι – Ελλάδος και Κύπρου – είναι που εμποδίζουν και καταστρέφουν τις προσπάθειες για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ μας από κάθε είδους ζυγό και κάθε είδους δυνάστη.

Αυτοί, είναι ίσως ο μεγαλύτερος εχθρός, αλλά είναι αντιμετωπίσιμος.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΚΥΠΡΟΥ και τα… ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ των ΤΟΥΡΚΩΝ!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Κύπρου…. Τα F-4 που δεν πήγαν ποτέ στην Κύπρο για να τσακίσουν τον Αττίλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠOΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ…. Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ…. !!!!

Αθήνα, 15 Ιουλίου 2017
Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος
Πρόεδρος του Συλλόγου
«ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974»

ΠΗΓΗ: ΚΑΤΑΝΥΞΗ

πηγη | πηγή: https://national-pride.org/2017/07/20/καιει-ζεματαει-ένα-αρθρο-φωτια-που/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr