Home Greek News ΛΑΓΟΣ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ;;;

ΛΑΓΟΣ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ;;;

by _
0 comment 142 views

ΛΑΓΟΣ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ;;;

Η ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟΤΕ & ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ Νο1 ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

Αυτό που σήμερα οι Έλληνες καταλογίζουν στον Αλέξη Τσίπρα είναι ότι ανέχθηκε & συνεχίζει να ανέχεται την υπονόμευση της ίδιας της χώρας από τον κεντρικό της τραπεζίτη, που παραμένει στο απυρόβλητο παρά τα εγκλήματα που διέπραξε ως ΥΠΟΙΚ και διοικητής της ΤτΕ !!!….

Πανηγυρίζει ο ΣΚΑΪ και τα υπόλοιπα ΜΜΕ της διαπλοκής
Ο Βαρουφάκης, μετά τον Σόιμπλε, τώρα ξεπλένει και τον Γιάννη Στουρνάρα !!!

Νέες αποκαλύψεις και ισχυρισμοί του Γιάνη Βαρουφάκη είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή. «Το πρώτο πράγμα που θα κάνω ως πρωθυπουργός είναι να απαιτήσω την παραίτηση του Στουρνάρα… και αν χρειαστεί, θα τον σύρω από την κεντρική τράπεζα κλοτσηδόν και ουρλιάζοντας» φέρεται να είπε ο κύριος Τσίπρας στον τότε υπουργό Οικονομικών το 2014.

Όπως αποκαλύπτουν Τα Νέα, ο κ. Βαρουφάκης ισχυρίζεται στο βιβλίο του ότι «Με αυτή τη φράση αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούνιο του 2014 όταν ο ίδιος του εξήγησα τα σχέδια στραγγαλισμού της επερχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούσα ότι εξυφαίνονταν σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Εκείνη τη στιγμή, ο Αλέξης θύμωσε…».

Στο επεισόδιο, που περιγράφεται στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών «Adults in the Room» (εκδόσεις Penguin, 2017), ήταν παρόντες, σύμφωνα με την αφήγηση, οι κ. Δραγασάκης, Σταθάκης, Τσακαλώτος και Παππάς, με τον τελευταίο μάλιστα να προτείνει «ακόμα πιο δραστικές λύσεις» για την περίπτωση Στουρνάρα σε σύγκριση με το ξέσπασμα του κ. Τσίπρα.Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι είχε πρωτοπαρουσιάσει –δια ζώσης- το σύστημα παράλληλων πληρωμών (IOU) στον Αλέξη Τσίπρα ήδη από τον Ιούλιο του 2013, ενώ ανέφερε ότι με την αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου το Νοέμβριο του ’14 ο Αλέξης Τσίπρας του πρότεινε το υπουργείο Οικονομικών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε ακόμα ότι με το που παρουσίασε αναλυτικά το σύστημα παράλληλων πληρωμών και το σχέδιο αναδιάρθρωσης του χρέους, το Νοέμβριο του ’14, στο διαμέρισμα του Αλέξη Τσίπρα στη Κυψέλη του προτάθηκε το υπουργείο Οικονομικών και του ζητήθηκε η πρόταση εγγράφως κάτι που έπραξε.

«Δεν είχα βρεθεί σε καμία σύσκεψη, συνάντηση, υπουργικό ή οικονομική ομάδα ή οτιδήποτε άλλο που να έχω δει κάποιο τέτοιο σχέδιο. «Ποτέ και πουθενά δεν έχω δει μία σειρά αυτού του σχεδίου» απάντησε στον σταθμό μας ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης. «Ποτέ σε προφορικό λόγο… Δεν έχει καμία σημασία ή καμία υπόσταση (ο προφορικός λόγος)» διευκρίνισε. Σημειώνεται ότι ο κ. Βαρουφάκης είχε δηλώσει ότι είχε παρουσιάσει προφορικά το σχέδιο του IOU ήδη από το 2013 παρουσία του κ. Σταθάκη.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/351608/tsipras-se-varoufaki-tha-suro-ton-stournara-klotsidon-exo-apo-tin-tte-/#ixzz4nTWkh5jn

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr