Home Greek News Κάνατε το κόμμα μου Ναρκοπλοίο. Φύγετε… Aπό τους Κέννεντυ στ΄αμπάρια του Νοοr One και του Γιαννουσάκη

Κάνατε το κόμμα μου Ναρκοπλοίο. Φύγετε… Aπό τους Κέννεντυ στ΄αμπάρια του Νοοr One και του Γιαννουσάκη

by _
0 comment 132 views

Κάνατε το κόμμα μου Ναρκοπλοίο. Φύγετε… Aπό τους Κέννεντυ στ΄αμπάρια του Νοοr One και του Γιαννουσάκη

Σπαράζει μέσα στον τάφο του ο ”Εθνάρχης”. Γοερό το κλάμα του. Οδύνη και απογοήτευση από τον ξεπεσμό του κόμματος που ίδρυσε.

-Κάνατε το κόμμα μου ναρκοπλοίο. Φύγετε…
(.Ναρκωτικά και Αρχαία. Πες και Αρχαία Πρόεδρε…)
τον προτρέπει ο μεγαλοδύναμος που κάθεται δεξιά του στον Παράδεισο.
Κάθιδρος και ο ανιψιός Καραμανλής παρακολουθεί άναυδος τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά έφτασε η ώρα να πάρει επιτέλους πρωτοβουλίες.
Κι αν ο ανιψιός Καραμανλής αποφασίσει να πάρει πρωτοβουλίες καλύτερα κάποιοι ν΄αλλάξουν πλανήτη. Η ηφαιστειακή έκρηξη οργής του Κώστα Καραμανλή θα είναι ισοδύναμη με την συνάντηση Pakis και Sakis στο Προεδρικό Μέγαρο της Κολομβίας της Ευρώπης. Τι τα έχουμε τα Μέγαρα άλλωστε;
Πέρα από την πλάκα ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής δέχεται πλέον ασφυκτικές πιέσεις από επιχειρηματικά συμφέροντα να πάρει πρωτοβουλίες και να ηγηθεί της  Εθνικής Αναγέννησης. Ετσι θα ονομάζεται το νέο κόμμα του Κώστα του Καραμανλή. Οπως όλα δείχνουν η πρωτοβουλία του Καραμανλή δεν θ΄αργήσει να εκδηλωθεί. Η ΝΔ πηγαίνει για φούντο. Ο Σύριζα έχει περάσει μπροστά και μόνο θλίψη και απογοήτευση κυριαρχούν στο γαλάζιο στρατόπεδο. Οι ταλαίπωροι οπαδοί του κόμματος άκουγαν τον Μητσοτάκη για ένα χρόνο να ζητά εκλογές κι΄αφού δεν τα κατάφερε μετέτρεψε το κόμμα σε συνήγορο ενός ναρκοπλοίου!
Τέτοιο ξεπεσμό δεν είχε ξαναβιώσει η ΝΔ στην ιστορία της. Στο 42% θα φθάσει ο Σύριζα εάν μάλιστα δεν βρεθεί ηγέτης και για το ΠΑΣΟΚ που ξεψυχά στα χέρια της Φώφης.
Στο μεταξύ ο Μητσοτάκης διαπιστώνοντας έντρομος την ζημιά που προκαλεί στο κόμμα του η υπεράσπιση του Noor One ζήτησε αναβολή της προγραμματισμένης συζήτησης στη Βουλή επί της πρότασης που έχει καταθέσει η ΝΔ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής όσον αφορά την υπόθεση Καμμένου-Noor1. Την αναβολή της συζήτησης που θα πραγματοποιείτο στη Βουλή για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία.
Ο κ. Βούτσης μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσε την αναβολή της συζήτησης.
Η ΝΔ βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην κόψη του ξυραφιού. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές:  Aπό τον Εθνάρχη και την Αμαλία Μεγαπάνου που περνάνε το κατώφλι του Λευκού Οίκου για να συναντήσουν το ζεύγος Κέννεντυ στ΄αμπάρια του  Νοοr One  και του Γιαννουσάκη.
Δεν υπάρχουν λόγια για να αποδώσουν το μεγαλείο του ξεπεσμού…  πηγη

 Πηγή:

http://7spymania.blogspot.com/2017/07/r-one.html?spref=fb

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr