Home Greek News Η NASA προς αστροναύτη στο «διάστημα»: Μπορούμε να δούμε το χέρι σου [εκτεθειμένο] τώρα. Μπορούμε να δούμε και τον αντίχειρά σου.

Η NASA προς αστροναύτη στο «διάστημα»: Μπορούμε να δούμε το χέρι σου [εκτεθειμένο] τώρα. Μπορούμε να δούμε και τον αντίχειρά σου.

by _
0 comment 125 views

Ο πύργος ελέγχου της NASA προς αστροναύτη στο «διάστημα»: Μπορούμε να δούμε το χέρι σου τώρα. Μπορούμε να δούμε τον αντίχειρά σου

Εννοούσε ότι μπορούσε να τα δει τα δάκτυλά του…ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ βέβαια…!!!….

Εμ,…σύμφωνα με την ίδια την ΝΑΣΑ, εάν κάποιος εξετίθετο στο διάστημα, θα πάθαινε… ακαριαίο θάνατο. Ενώ στο ακόλουθο βίντεο παρατηρούμε έναν αστροναύτη στο «διάστημα» να εργάζεται πάνω στον «Διεθνή Διαστημικό Σταθμό» με τα δάκτυλά του…ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!! Εεεε??? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ???!!!

Εάν σας αρέσουν τα ΨΕΜΑΤΑ του ΔΙΑΒΟΥΛΟΥ της σατα…ΝΑΣΑ –που ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ— συνεχίστε να τα πιστεύετε εις βάρος το δικό σας. Αν θα θέλατε όμως να ξυπνήσετε μαζί με πάρα πολλά εκατομμύρια άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τότε μελετήστε καλά το άρθρο μας με τίτλο «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία».

Διαβάστε επίσης:

Η Εγκυκλοπαίδεια Americana αναφέρεται στον ουράνιο θόλο που μας καλύπτει όλους από πάνω και που ΔΕΝ μπορεί να τρυπήσει…ΚΑΝΕΙΣ!

Όταν ο Τζάκ Πάρσονς, που ίδρυσε το JPL/NASA, «έκλεψε» τη «φωτιά» των…«ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΩΝ» για τους πυραύλους του!

Δείτε τώρα το κλιπ που τα λέει ΟΛΑ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=RBqTwi_AFro&t=1062s

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr