Home Greek News Η Εγκυκλοπαίδεια Americana αναφέρεται στον ουράνιο θόλο που μας καλύπτει όλους από πάνω και που ΔΕΝ μπορεί να τρυπήσει…ΚΑΝΕΙΣ!

Η Εγκυκλοπαίδεια Americana αναφέρεται στον ουράνιο θόλο που μας καλύπτει όλους από πάνω και που ΔΕΝ μπορεί να τρυπήσει…ΚΑΝΕΙΣ!

by _
0 comment 146 views

Η Εγκυκλοπαίδεια Americana αναφέρεται στον ουράνιο θόλο που μας καλύπτει όλους από πάνω και που ΔΕΝ μπορεί να τρυπήσειΚΑΝΕΙΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ – Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία

Η επίπεδη γη…ΕΙΝ’ ΕΔΩ και τούτο μάλιστα…ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 09:40, 21 Ιουλ. 2017| JohnKountouris.com

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μια γυναίκα να ξεφυλλίζει την Εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα εκδοθείσα εν έτει 1958. Όταν αυτή μεταβαίνει στην επικεφαλίδα περι των αεροπορικών πτήσεων, μαθαίνει τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, για τα οποία εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» φωνάζουμε εδώ και 8 μήνες:

Αυτές οι πτήσεις απέδειξαν είναι σχεδόν ομοιόμορφες [δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα] ως προς τα γεολογικά/γεωγραφικά χαρακτηριστικά τους με ένα θόλο 13.000 πόδια σε υψόμετρο, σε ένα γεωγραφικό πλάτος 80 μοίρες νότια και ένα γεωγραφικό μήκος 90 μοίρες ανατολικά.

Αναφέρεται ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ στον μεγάλο…ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ, το…ΣΤΕΡΕΩΜΑ σύμφωνα με το βιβλίον Γένεσιν, στον οποίον έβαλε ο ΘΕΟΣ τους μεγάλους φωστήρες: Τον Ήλιον, τα αστέρια και τη Σελήνη. ΔΕΝ έθεσε τίποτε στο «διάστημα» ο Δημιουργός μας μιας και…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!! Και το γεγονός ότι έχουμε μια σαφέστατη αναφορά στον θόλο από μια ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΗΓΗ, αυτό, τα λέγει…ΟΛΑ!!!

Και…ΠΟΤΕ εξεδόθη η συγκεκριμένη εγκυκλοπαίδια παρακαλώ??? ΤΟ…1958, το ακριβώς ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ κατα το οποίον ο μεγάλος Ναύαρχος Robert Byrd, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια στην Ανταρκτική, παρέδιδε τα τελικά συμπεράσματά του στην (τότε) αμερικανική κυβέρνηση για το τι ευρίσκεται στην ίδια περιοχή!!! Ο ίδιος είχε αναφέρει χρόνια πριν ότι κατα την αποστολή του εκεί 1947, κατόπιν εντολής του Προέδρου Τρούμαν για την εξουδετέρωση νατζιστικών στρατιωτικών βάσεων εκεί, τα δικά του αεροσκάφη εσυγκρούοντο με μιαν…ΑΟΡΑΤΟΝ ΑΣΠΙΔΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ…ΑΕΡΑ. Δηλ., συγκρούονταν με τον…ΘΟΛΟ εκεί μιας και, σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια Αμερικάνα, ο θόλος εκεί είναι μόνο περίπου 13.000 πόδια σε υψόμετρο!!!

ΚΑΙ ΤI…ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ???  ΜΑ Η ΙΔΡΥΣΙΣ της NASA ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ…ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ…!!!…

ΔΗΛ., Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΝΩΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ…ΓΗΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΙΔΟΥ η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ των αιώνων της Συνθήκης της Ανταρκτικής που αποκρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ της ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ! ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ σε αυτήν κι η ΕΛΛΑΔΑ!» ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ.

https://www.youtube.com/watch?v=-utWNUnrT9g&feature=youtu.be&t=547

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr