Home Greek News ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ «Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ»;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ «Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ»;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

by _
0 comment 626 views

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ «Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ»;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

 -από το skeftomasteellhnika.blogspot.com
Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει μια γύρα στο facebook από τα σχόλια και μόνο για την Έφη Αχτσιόγλου, την σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως διά μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας…Βέβαια επειδή μυρίστηκε η σέξι υπουργός Εργασίας την δουλειά…

φρόντισε πλέον να τα απενεργοποιήσει και να αφήσει μόνο όσα την ευνοούν. Κάτι προλάβαμε να αρπάξουμε βέβαια… Τα βρισίδια πέφτουν βροχή ενώ υπάρχουν και σαφή υπονοούμενα ότι κάτι παίχτηκε στο Χίλτον με τον Τόμσεν. Αλλά όχι στο Χίλτον των Αθηνών, πιθανόν. Μάλλον το εξωτερικό εννοούν οι αναγνώστες. Τι να πούμε κι εμείς. Δεν ξέρουμε. Χαμένα τα χουμε.

Α6 Α4 Α2 Α1
Ενώ δεν δίστασαν να της υπενθυμίσουν και το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ…Α5Στις συναντήσεις με τους θεσμούς στο Χίλτον κάνει ότι μπορεί ώστε η παρουσία της να τραβήξει τα βλέμματα, κατά την άφιξη της στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Συνήθως η υπουργός Εργασίας έκανε άλλη μια σικ εμφάνιση, επιλέγοντας σακάκι, φούστα και στενή μπλούζα με δαντέλα…
Ǡ௵ ű㡳ߡ码䳩ﵠ꡴ᠴ筠埳勞 粠孴 勞埯 㩡 筠�場ﵲ 媰 魠䡭婳 筠ԥ챴砸 ̡ರ17. (EUROKINISSI/ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)
ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!
Κι όμως, μόλις στα 31 της χρόνια, η εξωκοινοβουλευτική Εφη Αχτσιόγλου, παρότι υπάρχουν καμιά δεκαριά 30άρηδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έδειχνε από τις πρώτες κιόλας ώρες ανάληψης των καθηκόντων της να διαθέτει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές της. Τόσο ισχυρή και περιβεβλημένη με εξουσία ώστε να αποκρούει άμεσα τις καχύποπτες ειρωνείες και τις περιφρονητικές διαδόσεις ότι αποτελεί την άκαπνη, άγουρη και διακοσμητική ατραξιόν της νέας κυβερνητικής σύνθεσης. ΤΣΙΠΡΑΣ3
Μονίμως διορισμένη, κρίνεται ότι επιλέχθηκε για το συγκεκριμένο πόστο επειδή η δημόσια παρουσία της διαφέρει εντελώς από την επιτηδευμένη θεατρικότητα και το προσχηματικό μπρίο του προκατόχου της Γιώργου Κατρούγκαλου.
ΤΣΙΠΡΑΣ2
Ενδέχεται, πάντως, να αποτελεί, όπως ψιθυρίζεται, την επιθυμητή εναλλακτική των «θεσμών», οι οποίοι με μια ακροβατική λογική εικάζουν ότι η νέα, κυριολεκτικά, υπουργός Εργασίας θα ανταποκρινόταν στο ιδανικό μοντέλο μιας συμβιβαστικής «Yes Woman» στις αξιώσεις τους. Ή, στη χειρότερη, υπό τη διαθλασμένη οπτική τους η σικ και όμορφη Εφη θα λειτουργούσε ως ένα ντόπιο αντίγραφο της 41χρονης Ρουμάνας εκπροσώπου του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου, γνωστότερης ως «Δρακουλέσκου».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr